ŽIVELA SAM U NEMAŠTINI, A DANAS IMAM MILIONE: Aleksandra Prijović progovorila o najtežem periodu u životu, ovo pamti i dan-danas!

Autor:

Zabava

21.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila da je slava nije promenila.

ŽIVELA SAM U NEMAŠTINI, A DANAS IMAM MILIONE: Aleksandra Prijović progovorila o najtežem periodu u životu, ovo pamti i dan-danas!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović kaže da je ponosna na uspeh koji je postigla serijom koncerata koje je održala, te i da danas ima milione, a nekad je živela u nemaštini.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

 

Ona tvrdi da je bilo perioda kad je porodica bila u teškoj finansijskoj krizi, ali da je to, srećom, kratko trajalo.


- Nisam uvek živela bajno kao danas. Pamtim mnogo teža vremena i periode nemaštine u kojima je bila moja porodica, ali to je sve trajalo kratko. Nismo uvek bili pri parama, naučili smo šta znači nemati, a danas brojim milione - rekla je pevačica, pa dodala da se, uprkos bogatstvu u kom je danas, nije promenila:


- Nijednog trenutka se nisam uobrazila, slava me nije promenila iako čujem neke ljude sa strane koji tvrde da sam nadmena. To nije istina, samo sam ponekad tiha. Nisam bučna kao što je to slučaj dok sam, na primer, na sceni. Sve to ima svoje, ko me dobro poznaje, uvek će reći da sam dobar čovek, a meni je to najveći kompliment.
 

Podsećamo Aleksandra Prijović nikada nije krila da ne ume da kuva, kao i da se ne snalazi dobro u kuhinji. Međutim, sada je po prvi put oduševila sve svoje fanove kada im se pohvalila da je spremila jedan ručak, ali opet je imala pomoć.
Naime, Aleksandra je priznala da se preznojila dok je napravila punjene paprike, te otkrila da je tokom spremanja majka Borka sve vreme bila na telefonu. 
 - Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabeležim. Hvala mama na pomoći preko video poziva. Punjene paprike i pire - napisala je u okviru „storija" ona, koja nikada nije krila da joj kuvanje inače nije jača strana.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading