"HOĆU DA BUDEM KAO PRIJA, DA PEVAM ŠUND" Kaća Živković progovorila o Aleksandrinom uspehu!

Autor:

Zabava

24.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković dala svoj sud o uspehu Aleksandre Prijović, pa spomenula i Jelenu Karleušu

"HOĆU DA BUDEM KAO PRIJA, DA PEVAM ŠUND" Kaća Živković progovorila o Aleksandrinom uspehu!

Foto: ATA Images

Pevačica Katarina Živković se osvrnula na uspeh koleginice Aleksandre Prijović, kao i na dosadašnje projekte Jelene Karleuše, pa objasnila da joj više leži šund, koji peva Prija.

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković

 

Kaća je oduševljena njenim pesmama, na koje je potpuno otkačila, pa je poželela da nastavi da snima singlove slične fazonu koji promoviše Aleksandra.


- U poslednje vreme slušam samo Prijin album i to dok se tuširam, dok se šminkam, u kolima, pa onda malo plačem. Kad krene pesma "Dam, dam", onda se veselim i skačem. Ako je Prija šund, hoću i ja da budem takva. Milion je tu raspoloženja u njenim pesmama, tako da mi je Prijovićka broj jedan i moram zaista ovako da joj čestitam, devojka je napunila tri Arene, praviće koncert u Sarajevu i Zagrebu, to je, stvarno, ogroman uspeh i sve čestitke - priča Katarina, pa je potom spomenula Jelenu Karleušu i njenu modernu muziku, u kojoj je ipak ne pronalazi:


- Jelena je neko ko godinama žari i pali na javnoj sceni i ko privlači pažnju komentarisanjem kolega, politike i raznih drugih stvari. Videli ste na Instagramu, ona priziva kišu, uvek ima sjajan publicitet i ljudi se lože na sve što počne da komentariše. Ona je ispred vremena i stvarno mi je drago što pomera standarde. Kad je razlika između Prije i nje u pitanju, svako ima svoj pravac i neuporedive su u tom smislu. Čak i kad je moda u pitanju, Jelena je neko ko pomera granice i mislim da treba da budemo ponosni što je baš ona odavde iz Srbije i što su mediji širom sveta pisali o njenom radu. Za dobrim konjem se prašina diže i to je sasvim u redu.

 

Foto: E stock

Katarina Živković

 


Volim da se bodem i botoksiram
Živkovićka je otkrila da je ne dotiče previše što je nazivaju silikonskom lepoticom, te rado ističe kako je pobornik estetskih korekcija.


- Obožavam botoks i hijaluron, zato što imam izraženu mimiku i onda se bore stvaraju prerano. Ne volim kako izgledam s borama. To je moje legitimno pravo da volim takve stvari i briga me da li će neko da me osudi. Radila sam grudi, to svi znaju, i nakon te operacije sam povratila samopouzdanje i mnogo se lepo osećam - objasnila je folkerka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading