PEVAČ ODBIO BAKŠIŠ OD 10.000 EVRA! Šok snimak Šerifa Konjevića obišao društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šerif Konjević ponovo iznenadio region!

PEVAČ ODBIO BAKŠIŠ OD 10.000 EVRA! Šok snimak Šerifa Konjevića obišao društvene mreže! (VIDEO)

Foto: Facebook

Popularni pevač Šerif Konjević ponovo je šokirao region. Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk se pojavio još jedan njegov zanimljiv snimak. Tačnije, isplivao je snimak koji je nastao pre dve godine. Pevač se nalazio u društvu prijatelja u jednom poznatom restoranu u Sarajevu, čiji je ugostitelj slavio rođendan. Šerif mu je otpevao rođendansku pesmu, a ugostitelj je u zanosu prišao i dao pevaču bakšiš od čak 10.000 evra.

Kada kralj Serif Konjevic čestita 65. rođendan našem Seji. Svaka čast majstore ‼️👏👏👏 . . . #serifkonjevic #sejobrajlovic...

Posted by Restoran Brajlovic on Недеља, 30. мај 2021.

Ono što je Konjević uradio je sledeće je mnoge začudilo. Naime, pevač je odbio uzme ovaj bakšiš. Nedavno je pevač odbio da uzme i bakšiš od mladića na jednom nastupu, koji mu je prišao i zalepio novčanicu od 100 evra na čelo. Vratio je novac muškarcu i rekao da on takve stvari ne dozvoljava.

Podsetimo, on je odjednom počeo da se buni kad se nepoznati muškarac popeo na binu u nameri da ga časti, pa je objasnio da ne dozvoljava da mu bilo ko lepi bale na čelo, te i da novac gostima uzima samo iz ruke. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, ali su mnogi ostali u čudu zbog reči pevača, s obzirom na to da postoje fotografije i snimci na kojima je ranije imao novčanice na čelu.

Republika

Foto: ATA Images

Šerif Konjević

- Nemoj mi to raditi! Ne dam nikome da mi stavlja pare na čelo. Pljuvanje i bale ne dozvoljavam nikome - čuje se na snimku dok pevač baca novčanicu nazad, a izvor je otkrio šta se dogodilo:

- Šerif je pevao celo veče i bio je super raspoložen sve dok se taj dečko nije popeo na binu. On je liznuo novčanicu i zalepio mu je pred svima posred čela i nije sanjao kakvu će reakciju da izazove. Šerif je počeo da ga juri i viče da to više nikad ne ponovi. Svi smo bili u čudu, inače nije gadljiv na pare, pa je ovo svima bila čudna reakcija - pričao je izvor i dalje nastavio:

- On se obratio momku koji mu je dao novac i uredno sišao s bine, pa je na kraju bacio novčanicu i nastavio da peva. Videlo se da se baš iznervirao, pa mu do kraja večeri niko nije nudio novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading