OVO ĆE ZANIMATI SVE ĐAKE, ALI I RODITELJE! Školarci u Vojvodini još SUTRA u klupama, a evo kada počinje raspust za ostatak Srbije!

Autor:

Vesti

21.12.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U februaru đake očekuje još slobodnih dana.

OVO ĆE ZANIMATI SVE ĐAKE, ALI I RODITELJE! Školarci u Vojvodini još SUTRA u klupama, a evo kada počinje raspust za ostatak Srbije!

Foto: RINA

Učenici osnovnih i srednjih škola u Vojvodini još sutra će pohađati nastavu, a zatim idu na tronedeljni zimski raspust. Za đake u ostatku Srbije zimski raspust počinje nedelju dana kasnije.

Prvi će na raspust krenuti osnovci i srednjoškolci u Vojvodini, pošto oni imaju drugačiji školski kalendar u odnosu na obrazovne ustanove u većem delu Srbije.


Đacima u pokrajini petak, 22. decembar, biće poslednji u prvom polugodištu, a u školske klupe će se vratiti 15. januara.

Zimski raspust za ostale đake u Srbiji će početi 30. decembra. U školske klupe đaci će se vratiti u ponedeljak 22. januara. 

Predah i u februaru

Takođe, u februaru đake očekuje još slobodnih dana, zbog obeležavanja Dana državnosti - Sretenja.

Ove školske godine đaci osnovnih i srednjih škola će imati jedan dan manje za odmor u odnosu na prethodnu školsku godinu. Mini-predah očekuje ih od petka 15. februara do nedelje 18. februara. Isto će važiti i za đake u Vojvodini.

Prolećni raspust

Tokom prolećnog raspusta, koji počinje u ponedeljak, 29. aprila 2024. godine, a završava se u ponedeljak, 6. maja 2024. godine, đaci će imati osam dana da odmore i provedu uskršnje i prvomajske praznike. U klupe se vraćaju u utorak, 7. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading