DA LI JE NA POMOLU POVRATAK BORJANA U ZVEZDU?! Evo KO će odlučiti!

Autor:

Sport

21.12.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje velike šanse.

DA LI JE NA POMOLU POVRATAK BORJANA U ZVEZDU?! Evo KO će odlučiti!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde prepustili su prvo mesto na tabeli Superlige Srbije i titulu jesenjeg prvaka ekipi Partizana, pošto su u poslednjem meču u 2023. godini poraženi na 171. večitom derbiju.

To je bila samo kap koja je prelila čašu posle nezadovoljavajuće polusezone, pa je Baraku Baharu uručen otkaz.

Tim povodom je generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić sazvao konferenciju za medije, na kojoj se obratio javnosti.

U moru pitanja provuklo se par informacija o igračkom kadru - odlascima, dolascima, ali i povratnicima - Milanu Borjanu.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan i Aleksandar Dragović

Golman koji ima status legende među navijačima i protagonista najvećih Zvezdinih uspeha se nalazi na pozajmici u Slovanu iz Bratislave gde ga je poslao upravo juče smenjeni Barak Bahar.

Povratak Vladana Milojevića na klupu crveno-belih je gotovo završena stvar, a medije je zanimalo da li to znači da će se Milan Borjan vratiti zajedno sa njim.

Glazer ostaje u Zvezdi, a Borjan je na pozjamici u Slovanu. Da li ćemo ga vratiti već u januaru, zavisi od Vladana Milojevića, rekao je Terzić.

Dakle, velike su šanse da ponovo gledamo iskusnog čuvara mreže na Marakani, s obzirom na to da je sa Milojevićem imao i više nego uspešnu dvogodišnju saradnju.

Takođe, osim Borjana, Zvezdan Terzić je pričao i o ostalim igračima.

Dragović ne može da ide nigde! Ima ugovor do juna sledeće godine, on je naš vođa i kapiten. Imamo ozbiljne ponude i razgovore za Ivanića, Krasoa, Bukarija, Olajinku i Stamenića. Međutim, neće otići niko čiji bi odlazak ugrozio osvajanje šampionske titule, izjavio je generalni direktor Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading