ČOLA KUPIO LUKS NEKRETNINU U PULI: Najskuplji projekat u hrvatskom gradu, kvadrat košta 5.500 evra!

Autor:

Zabava

29.09.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Zdravko Čolić pazario stan u Puli, izdvojio čitavo bogatstvo za njega!

ČOLA KUPIO LUKS NEKRETNINU U PULI: Najskuplji projekat u hrvatskom gradu, kvadrat košta 5.500 evra!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Zdravko Čolić, jedan od najpoznatijih pevača s područja bivše Jugoslavije, kupio je stan u Puli, piše "Istarski.hr". Čolić je kupio stan u Marini Veruda, u jednoj od zgrada koje se upravo grade u sklopu atraktivnog i skupocenog projekta smeštenog na granici između marine i Pješčane Uvale.

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić

Reč je o pet zgrada smeštenih na brdu iznad marine koje se nadvijaju nad zalivom i iz kojih, čak i s nižih spratova, puca pogled na brodiće, hotel, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu, Fratarski otok... To je jedan od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u novije vreme. Predviđeno je da se izgradi oko 150 stanova raspoređenih u pet zgrada, a radovi su još uvek u početnoj fazi.

Cena stanova u ovim zgradama kreće se oko 5.500 evra po kvadratu, a s obzirom da ih u ponudi ima i velikih, od preko 100 kvadrata i s velikim terasama sa kojih će se pogled pružati daleko na more i okolinu, nije isključeno da su krajnji iznosi u pojedinim slučajevima i debelo preko pola miliona evra. Čolić je pre oko mesec dana ponovo imao koncert u pulskoj Areni, a mnogi veruju da je baš tada kupio ovu nekretninu.

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading