ISPOVESTI: Zvezda Ex-Yu Daniel Popović priznao: Čola je bio ljubomoran na mene zbog žena

Autor:

Zabava

18.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije ISPOVESTI je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novoj epizodi emisije "Ispovesti" dušu nam je otvorio ex-yu pevač Daniel Popović. Povodom pola veka profesionalne karijere i 40 godina od velikog uspeha evrovizijske pesme "Đuli" pevač Daniel Popović, za kojim su žene širom tadašnje Jugoslavije sekle vene, otkriva da je svojevremeno Zdravko Čolić bio ljubomoran na njega zbog žena. Naime Iako o sebi nikad nije mislio da je plejboj, koji juri i kojeg jure "komadi", u javnosti je važilo mišljenje da je on poput Zdravka Čolića


- Nisam baš kao Čola, on je ikona. Moja tadašnja verenica se slikala s njim, pokazala mi pregršt slika, ja nisam reagovao, rekao sam OK. Kasnije se desilo da zove mene Čola i pita me: "Čuj, Daniel, je l' kod tebe bila Elizabeta", tad je bio s nekom Elizabetom iz Rijeke, moja žena je imala manekensku agenciju, mnoge su dolazile kod nje tada, ja mu kažem: "Bila je ona u mojoj kući, ali ne znam koja je od njih Elizabeta." On se uplašio, hoću reći, ja njega nisam zvao kad se slikao sa mojom zaručnicom, ali on mene jeste - objasnio je Daniel.

Novu epizodu emisije "Ispovesti"  pogledajte u videu na početku teksta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana Vuckovic

22.09.2023 18:46

Daniele Popovicu, Zdravko Colic nikada ni na koga nije bio niti je ljubomoran! To je jedan divan Covek!