ZNA DŽEJOVE NAJVEĆE TAJNE! Željko Šašić se za Republiku prisetio druženja sa pokojnim kolegom!

Autor:

Zabava

17.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Znam njegove najveće tajne, ali ne ide da idem okolo i pričam o tome. Govorio je da treba da budem dobar čovek, ma šta mi neko uradi", tvrdi pevač.

ZNA DŽEJOVE NAJVEĆE TAJNE! Željko Šašić se za Republiku prisetio druženja sa pokojnim kolegom!

Foto: ATA Images

Pevač Željko Šašić otkrio je za Republiku da je noćima umeo da pije i provodi se u kafani s pokojnim kolegom Džejom Ramadanovskim, te i da su jedan drugome otkrivali najveće tajne. Šašić kaže da u najlepšem svetlu pamti Džeja, te tvrdi da je odlično to što se posle njegove smrti desilo snimanje filma o tome kako je živeo.


- Džej i ja smo bili bliski, ali ja nisam na svakom koraku pričao o tome. Mnogo sam ga poštovao kao kolegu, poveravali smo se jedan drugome i kad bismo se zapili onako da nam je merak, što se kaže, tada me je savetovao za razne stvari. Umeli smo da provodimo vreme u kafani do jutra. Pričao mi je o tome kako se uvek trudio da bude dobar čovek, bez obzira na to šta mu ljudi uradili, kad bi se ogrešili o njega - kaže na početku Željko i dalje nastavlja:

Foto: ATAImages

Željko Šašić

 

- On mi je bio jedan od retkih prijatelja na estradi. Mnoge sam poznavao, ali cenio vrlo malo. Drago mi je što se snima film o njegovom životu, to je zaslužio jer jeste imao film koji je za platno. Pričao mi je o nekim životnim situacijama koje su bile vrlo teške, ali kakav bih čovek bio kad bih išao okolo i otkrivao njegove tajne.

Pevač je potom objasnio da ne voli da se gura u žižu javnosti po svaku cenu, već voli da gostuje po emisijama baš kad ima nešto pametno da kaže.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski

 

- Nisam od onih pevača koji samo idu negde da bi bili viđeni. Ne jurim popularnost, a svi znaju koliko trajem na estradi. Sad sam se primirio skroz! Radim, ali ne lajem o nastupima po društvenim mrežama. Svi koji vole moju muziku znaju gde mogu da me čuju, pevam često na istim mestima godinama. Uživam u životu, provodim vreme s ljudima koji su mi dragi i sklanjam se od onih koji to nisu. To preporučujem svima - poručio je Šašić.

Nisam u kontaktu sa Sonjom, briga me za bivše


Željko se nedavno pojavio s novom devojkom na jednom događaju u Beogradu, pa je posle toga za medije otkrio da uživa u novoj vezi i da ga bivše ne zanimaju.

Foto: Instagram

Sonja Vuksanović


- Ne odvajam se od nove partnerke, ali ne bih da pričam o detaljima veze. Zaključe svi koji nas vide da smo srećni, tako da je to najbitnije. Sa Sonjom se ne čujem, znam da to sve zanima, kao ni s drugim bivšim devojkama. Briga me za bivše, što kaže narod, da je trebalo da traje, trajalo bi.

Neću da snimam narodnjake da bih imao više love

Pevač tvrdi da su ga mnoge kolege zvale da snime duet, ali u folk fazonu, te otkriva da je mnoge odbio jer nije želeo da menja muzički pravac do neprepoznatljivosti.


- Mnogi rokeri odu u folk da bi imali više love. To nisam hteo da radim. Bavim se muzikom iz čiste ljubavi, tako da me baš briga za komercijalu. Svakako imamo previše treša u muzici, još samo falim ja s duetima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading