SIN ACE LUKASA KRSTIO FOLKEROVU ĆERKU: Krštenje pevačeve naslednice upriličeno u hramu! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan i Bojana Mitrović su danas krstili svoju ćerku Kasiju, a kum je bio sin Ace Lukasa!

SIN ACE LUKASA KRSTIO FOLKEROVU ĆERKU: Krštenje pevačeve naslednice upriličeno u hramu! (FOTO)

Foto: FOTO GAJA / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Popularni folker Milan Mitrović godinama uživa u braku sa suprugom Bojanom. Njih dvoje su dobili dve ćerke, a druga naslednica rođena je prošle godine i dali su joj ime Kasija.

Danas su Milan i Bojana upričili krštenje naslednice Kasije, a obred je obavljen u hramu. Kasiju je krstio Lazar Vuksanović, sin popularnog pevača Ace Lukasa. Bojana je u naručju držala svoju drugu mezimicu i za ovu specijalnu priliku odabrala je belu haljinu, dok se Milan takođe odlučio za elegantno odelo iste boje.

Republika

Foto: FOTO GAJA / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Krštenje male Kasije

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži, kako bi sačuvali privatnost do koje oboje jako drže. Podsetimo, pre Kasije, oni su dobili ćerku Zaru, a pevač je nedavno ispričao kako se snalazi u ulozi oca.

- Kada sam po prvi put postao otac to je za mene bilo neko novo iskustvo, a sada mi je sve to normalno i jednostavno – rekao je Mitrović, pa nastavio:

Iskren da budem kada je moja supruga ostala po drugi put trudna bio sam ubeđen da će biti dečak, iz kog razloga ne znam, ali sam presrećan što je još jedna princeza stigla u naše kraljevstvo. Zaista je istina ono što ljudi kažu da je najbitnije da su deca zdrava. Voleo bih naravno jednog dana da porodicu upotpunimo sa sinom, ali nikada se ne zna. Moje cure su divne i mislim da je sa devojčicama lakše – iskreno je rekao pevač za "Grandonline".

Republika

Foto: FOTO GAJA / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Krštenje male Kasije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading