STANIJA PRIZNALA AFERU: Otkriveno kad se vraća u Srbiju zbog Pinka!

Autor:

Zabava

17.09.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević šokirala objavom na društvenoj mreži Instagram!

STANIJA PRIZNALA AFERU: Otkriveno kad se vraća u Srbiju zbog Pinka!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević

Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević se trenutno nalazi u Kini, gde je pobegla nakon što se saznalo da ju je verio Asmin Durdžić, suprug takmičarke "Elite" Aneli Ahmić. Starleta se redovno oglašava iz Kine, a juče je pratioce na društvenoj mrežđi Instagram iznenadila potpuno golim fotografijama iz apartmana, dok se danas odlučila za malo smernije izdanje.

Republika

Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Gola Stanija Dobrojević

Dobrojevićeva se uslikala u jednom luskuznom restoranu, a ispod objave je ostavila zanimljiv natpis.

- Učenje je ljubavna afera sa životom - napisala je Dobrojevićeva.

 

 

Stanija je najavila i odlazak u Ameriku, a danas je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" tokom gostovanja Maje Marinković otkriveno da će se sledeće nedelje ona vratiti u Beograd i uključiti uživo u program.

Inače, u pomenutoj emisiji, Maja Marinković je stala u odbranu svoje rijaliti drugarice.

Vidite, biću brutalno iskrena. Ne mogu da prihvatim činjenicu da u 21. veku neko nekome može da uzme muža. Gospođe, vežite kera za drvo. Ako vidite da vam je muž k*rvar, švaler, šta tražite sa takvim čovekom? Svako ima pravo da se bori za nešto što voli? Ne možete da sprečite nekoga da ode od vas, ako on ne želi da bude sa vama. Staniju ništa ne krivim tu, nije znala kakva je situacija, nije ona udata, zauzeta, nego on. Neka bude da pričam o sebi. Ako te neko jednom prevari, prevariće te uvek. Žene, čuvajte svoje muževe, šta drugo da vam kažem. Miriše mi na do da žele popularnost preko Stanije - poručila je Maja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading