"NISAM POBEDILA NJEGOVE POROKE, IZABRAO JE NJIH" Milica Dabović progovorila o RASKIDU, pa priznala da je sin NE PITA više za biološkog oca!

Autor:

Zabava

17.09.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović otvorila dušu!

"NISAM POBEDILA NJEGOVE POROKE, IZABRAO JE NJIH" Milica Dabović progovorila o RASKIDU, pa priznala da je sin NE PITA više za biološkog oca!

Foto: Instagram.com

Bivša košarkašica Milica Dabović pred kamerama emisije ''Premijera - Vikend specijal'' govorila je o svim aktuelnim temama svog života, a na početku progoivorila je o sinu Stefanu i samohranom roditeljstvu.

Foto: ATAImages, Printscreen

Milica Dabović raskinula sa Milanom

 

- Prestao je o tati da me pita, ja više ne znam ni šta bih rekla. On je svega svestan, često mi ponovi: Mama, sve možemo mi sami...''. Super smo, držimo se zajedno i jedno drugom smo ceo svet - otkriva Milica, a onda je otvorila dušu o raskidu sa venčanim kumom Darka Lazića, Milanom.

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović raskinula sa Milanom

 

- Bili smo 9 meseci zajedno. Milan i ja smo se zaljubili, videla sam perspektivu s njim i videla sam s njim starost. Nisam uspela da pobedim njegove poroke, žao mi je što nije izabrao mene i što se tako završilo. Nešto drugo je jače od njega samog. Možda će shvatiti šta je propustio i šta je imao. Ne želim da pričam uopšte o tome. Ne kažu džabe da gde ima dima i vatre. To je njegov izbor, on je izabrao i na njemu je da živi s tim. Ja ću živeti uzdignute glave, ja sam dala sve od sebe. Ja sam otišla četiri puta za Ameriku da budem s njim, dala sam od sebe sve što sam mogla. Navikla sam da dajem 100% sebe, takva sam rođena i to je u meni. Teško mi je, imam faze, jutros plačem, pa sinoć plačem... Tužna sam, ali sam generalno srećna žena. Gledala sam da stvorimo kuću, da mu rodim dete, što nisam do sada. Duša mi se raspada na dva dela, ali jaka sam, idem dalje. Lupila sam glavom o zid, ali idem dalje. Milan ima veliki ego i on će istrajati u svojoj odluci, ja bih volela da me moli da mu oprostim, ali on je ubedio sebe da sam ja kriva. Nisam ja takva žena, meni je bilo dosta propalih veza i da ja trpim - rekla je Dabovićeva, a onda progovorila o načinu na koji zarađuje novac i napadima i osudama s kojima se susreće zbog toga.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading