DIPLOMIRANI EKONOMISTA IZ ZAGREBA UHVAĆEN SA TONAMA KOKAINA! Policija ga čekala u zasedi, njegov dosije ŠOKIRAO JE SVE

Autor:

Svet

17.09.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o najvećoj pojedinačnoj zapleni kokaina za koji je ikad osumnjičen neki hrvatski državljanin

DIPLOMIRANI EKONOMISTA IZ ZAGREBA UHVAĆEN SA TONAMA KOKAINA! Policija ga čekala u zasedi, njegov dosije ŠOKIRAO JE SVE

Foto: pixabay.com

Zagrepčanin T.Š. (36) uhapšen je u belgijskom gradu Antverpenu kada je policija njega i još jedanaestoro lica uhvatila u zasedi dok su bili okruženi sa paketima od 2,7 tona kokaina!

Interesantno je da je Zagrepčanin koji je pao u akciji belgijske policije bez ikakve prethodne mrlje u životu, odnosno bez dosijea.

Radi se o diplomiranom ekonomisti koji je u mladosti igrao i mali fudbal, a imao je nekoliko manjih firmi koje je uspešno vodio. Nikad nije krivično gonjen.

Hrvatski Jutarnji list navodi da je sumnjivi kontejner otkriven još dok se nalazio u luci. Potom je policija napravila taktiku da ne reaguje odmah, već da sačeka i vidi ko će doći po robu.

Nakon što je kontejner prevezen u skladište, policija ga je okružila, a zatim, u jutarnjim satima prošloga ponedeljka, upala tokom istovara droge i tu našla ukupno 11 odraslih muškaraca i jednog maloletnika, a među njima i T.Š.

Navodi se da je droga zaplenjena, a svi uhapšeni, njih dvadesetak, pritvoreni su i protiv njih je belgijsko tamošnje državno tužilaštvo pokrenulo istragu.

Reč je o najvećoj pojedinačnoj zapleni kokaina za koji je ikad osumnjičen neki hrvatski državljanin.

Navodi se da su zajedno s T.Š. uhapšeni državljani Belgije, Holandije, Jerrmenije, Letonije, Maroka i Ukrajine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading