BALKANSKI KARTEL STOJI IZA NAJVEĆE POŠILJKE KOKAINA: Zaplenjeno skoro 10 tona, evo gde su ga krili!

Autor:

Svet

25.08.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna količina kokaina, pronađena je u kontejnerima iz Ekvadora čiji je legalni teret bio 1.080 kutija banana.

BALKANSKI KARTEL STOJI IZA NAJVEĆE POŠILJKE KOKAINA: Zaplenjeno skoro 10 tona, evo gde su ga krili!

Foto: Twitter/@policia

Skoro 10 tona kokaina zaplenjeno je od strane španskih vlasti, a kako prenosi El Mundo, iza najveće pošiljke droge do danas otkrivene u toj zemlji, nalazi se Balkanski kartel.

Iako zasad niko nije uhapšen, prema rečima predstavnika policije, nije isključeno da će lisice na ruke nekome biti stavljene u narednim danima.

- U luci Alhesiras, na jugu zemlje, u sredu je zaplenjena najveća pošiljka kokaina u Španiji do danas - 9.436 kilograma - navodi se u zajedničkom saopštenju policije i carine.

Takozvana "operacija Nano", koja je započela u julu, ostaje otvorena i u ovom trenutku niko nije uhapšen.

Ogromna količina kokaina, pronađena je u kontejnerima iz Ekvadora čiji je legalni teret bio 1.080 kutija banana. U svakom od njih bilo je sakriveno oko 15 kilograma droge.

Kako se saznaje, Portugal je bila krajnja destinacija, iako je trebalo da bude distribuirana u različitim delovima starog kontinenta.

Nadležni organi nagovestili su da je vrednost zaplene "nula" jer droga nije stigla na tržište, ali, prema rečima nekih izvora, procenjuje se da bi ta cifra bila oko 3.000 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading