SRBIN "PAO" NA KANARSKIM OSTRVIMA: Sa Hrvatom švercovao 700 kilograma kokaina u brodu!

Autor:

Hronika

22.08.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Policija je zbog nedozvoljenog tovara privela Srbina i Hrvata.

SRBIN "PAO" NA KANARSKIM OSTRVIMA:  Sa Hrvatom švercovao 700 kilograma kokaina u brodu!

Foto: Printscreen/YouTube/Europol

Srbin uhapšen na Kanarskim ostrvima

Jedna osoba iz Srbije uhapšena je nakon što je Europol u saradnji sa policijama više država kod Kanarskih ostrva zaplenio 700 kilograma kokaina koji je transportovan jednim brodom koji je plovio pod poljskom zastavom.

Istraga je pokrenuta marta 2022. godine i bila je fokusirana na plovlo pod poljskom zastavom sa privremenom bazom na Kanarskim ostrvima, za koje se sumnjalo da se koristi za transport narkotika. Istražitelji su od tada pratili aktivnosti posade, a utvrđeno je da je jedan italijanski državljanin povezan sa poznatom organizovanom grupom Nadrangeta u Italiji, dok je druga osoba, inače hrvatski državljanin, povezana sa takozvanim "balkanskim kartelom“.

Foto: Printscreen/YouTube/Europol

Pretres na Kanarskim ostrvima

Alarm za uzbunu oglasio jula 2023. godine, kada je španska policija primetila neuobičajeni put ovog broda koji se kretao ka izolovanim ostrvima u Atlanskom okeanu. Nekoliko dana kasnije policija je presrela brod i otkriveno je 700 kilograma kokaina na njemu!

Foto: Printscreen/YouTube/Europol

Privođenje na Kanarskim ostrvima

U međuvremenu, policija je zbog nedozvoljenog tovara privela Srbina i Hrvata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading