ALEGRI BRANI VLAHOVIĆA: SIGURAN SAM da će doći golovi!

Autor:

Sport

16.12.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski strateg se nakon meča sa Đenovom dotakao Dušana Vlahovića i kritika koje Srbin prima.

ALEGRI BRANI VLAHOVIĆA: SIGURAN SAM da će doći golovi!

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Fudbaleri Juventusa odigrali su nerešeno sa Đenovom na gostujućem terenu u petak u okviru 16. kola Serije ADušan Vlahović ponovo nije uspeo da se upiše na listu strelaca, te je nakon utakmice Masimilijano Algeri, trener tima iz Torina, pokazao podršku za srpskog reprezentativca.

Bivši trener Milana je prvo govorio o susretu i pristupu meču svojih igrača.

- Nije bilo lako igrati protiv Đenove. Bila je to dobra igra, ali morate da napredujete: da biste ostali na vrhu, morate biti efikasniji u povoljnim situacijama. Protivnik mora biti ubijen, dobijate priliku protiv njega i dao si gol. Trebalo je da budemo jasniji u finišu i da pravimo manje grešaka.Ali to je važan poen, hajde da nastavimo pozitivan niz. Hajde da razmislimo o Frozinoneu,zadovoljan sam učinkom čak i ako smo na 1:1 Imali loptu od Kijeze, trebalo je da budemo zli. Ali ovo je fudbal - izjavio je italijanski stručnjak. 

Foto: Starsport

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Juventus je poveo preko Kijeze sa bele tačke. Vlahović je ovaj penal prepustio bivšem igraču Fjorentine, a izbor izvođača objasnio je Alegri.

- Izbor trenera? Ne, Vlahović je dao loptu Kijezi i vidi se da nije bio smiren. Čak i danas se stavio na raspolaganje, mora da ostane miran i nastavi da radi", rekao je Maks, a potom dodao - istakao je iskusni stručnjak.

Odmah zatim je stao direktno u odbranu svog napadačkog dvojca.

Dušan i Federiko su na početku sezone postigli neke veoma bitne golove za nas, onda su imali mali period krize pa su se drugi istakli golovima. Najvažnija stvar je da nastave da igraju za tim i siguran sam da će iz takve igre doći i golovi - naglasio je Alegri. 

Juventus se trenutno nalazi na drugoj poziciji u Seriji A sa bodom manje, ali i utakmicom više od Intera. Vlahović trenutno ima samo pet pogodaka u šampionatu i moraće da popravi učinak ukoliko želi da se klub iz Torina nađe u borbi za titulu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading