MANJE DA PRIČA, VIŠE DA POSTIŽE GOLOVE: Vlahović ponovo na tapetu italijanskog asa!

Autor:

Sport

10.12.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo kritike na račun srpskog reprezentativca

MANJE DA PRIČA, VIŠE DA POSTIŽE GOLOVE: Vlahović ponovo na tapetu italijanskog asa!

Foto: printskrin/vikipedia

Kada je stigao u Juventus za obeštećenje od 70.000.000 evra, veliko breme je preuzeo na svoja pleća Dušan Vlahović. Čini se kao da ga ono iz dana u dan iznova sve više pritiska, s obzirom da se bori sa pritiskom javnosti zbog činjenice da ne trese mreže rivala dovoljno često. Redovno se predomišljaju italijanski mediji i asovi kada je u pitanju Vlahović, kada postigne gol onda stižu pohvale, a već prvi sledeći meč bacaju "drvlje i kamenje" na račun srpskog centarfora.

Tako je bilo i nakon utakmice Juventusa i Napolija. "Stara dama" slavila je sa 1:0, međutim, Vlahović je promašio penal, što je zasmetalo slavnom italijanskom reprezentativcu Alesandru Kostakurti koji je to iskoristio da pošalje nekoliko poruka fudbaleru torinskog tima.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

 

- Bila je ovo velika šansa, pogotovo za one koji celom svetu pokazuju da treba da ućuti. Trebalo bi Vlahović malo manje da „priča“ prstima, a malo više da postiže golove - rekao je Kostakurta.  

Nedavno je i Paolo di Kanio kritikovao Dušana Vlahovića, ali mu je Srbin zapušio usta golom u velikom derbiju protiv Intera. Del Pjero je takođe od ranije bio poznat po negodovanju kada je u pitanju Duća, no i on je promenio ploču posle pomenutog susreta. Ipak, sada se na njegovu grbaču "natovario" i Kostakurta, te nema sumnje da se Vlahović bori sa mnogo kritika na Apeninima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading