PROMENIO PLOČU: Del Pjero nahvalio Vlahovića

Autor:

Sport

27.11.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni italijanski fudbaler Alesandro Del Pjero imao je samo reči hvale za Srbina.

PROMENIO PLOČU: Del Pjero nahvalio Vlahovića

Foto: Tanjug/AP

 

Dušan Vlahović je postigao vodeći pogodak za Juventus u 27. minutu, ali je nedugo potom Lautaro Martinez doneo izjednačenje Interu i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat u 33. minutu meča. Srbin je još jednom pokazao odličan "njuh" za gol kada je sjajno ispratio centaršut Federika Kjeze i plasirao loptu u donji desni ugao Jana Zomera.

Nakon susreta "stare dame" i "neroazura" oglasio se legendarni italijanski fudbaler Alesandro Del Pjero koji je istakao da je Vlahović odigrao jednu od najboljih utakmica od kada je stigao u Torino.

- Koliko napadača je spremno da napravi razliku kao što je to Vlahović uradio? Igrati za Juventus znači uvek veliku tenziju, a s obzirom da nije postigao gol neko vreme njegova proslava je potpuno opravdana. Ovo je bio jedan od njegovih najboljih mečeva od dolaska u Torino - rekao je Del Pjero.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alesandro Del Pjero iz igračkih dana

 

Italijan je u više navrata do sada izjavio da mu se Dušanove partije nisu dopadale, te da nema dovoljno samopouzdanja da se nosi sa težinom dresa Juventusa, ali čini se da mu je ovog puta centarfor "zapušio" usta.

- Prvo poluvreme je bilo žestoko, ali mislim da Inter mora biti zadovoljniji bodom. Oba tima su pokazala da zaslužuju da se nalaze na poziciji na kojoj su trenutno - izjavio je Del Pjero.

Juventus se posle ovog remija nalazi na drugom mestu Serije A sa 30 bodova, odnosno dva manje u odnosu na vodeći Inter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading