VLAHOVIĆ RASPLAMSAO VATRU U DERBIJU ITALIJE: Srbin pogodio protiv Intera! Imao je PORUKU ZA KRITIČARE! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

26.11.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventusu na kraju samo bod (1:1).

VLAHOVIĆ RASPLAMSAO VATRU U DERBIJU ITALIJE: Srbin pogodio protiv Intera! Imao je PORUKU ZA KRITIČARE! (VIDEO)

Foto: printskrin

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović strelac je vodećeg gola za Juventus protiv Intera u derbiju Italije.

 

 

Rasni golgeter pogodio je u 27. minutu na asistenciju velikog prijatelja Federika Kijeze. Vlahović se nakon gola burno radovao i gestikulirao rukama pričanje. Verovatno je na taj način želeo da odgovori kritičarima.

 

 

U starnoj postavi "stare dame" nalazi se još jedan srpski fudbaler Filip Kostić, koji je zauzeo svoju standardnu poziciju uz levu aut-liniju.

Ali, već u 30. minutu izjednačio je Laurato Martinez na asistenciju Markusa Tirama. Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat - 1:1 (1:1).

U ostalim mečevima Serije A, Kaljari i Monca su podelili podelili plen 1:1 (1:0). Dosena je doveo domaće u prednost u 10. minutu, a Hrvat Marin je u 61. postavio konačan rezulat.

Od 15 časova viđen je spektakl na stadionu "Karlo Kastelani". Domaći Empoli ugostio je ekipu Sasuola i doživeo poraz od 4:3. Već na poluvremenu bilo je 2:2 i meč su obeležili preokreti, posle kojih su se više radovali gosti iz Emilija Romanje. Heroj trijumfa bio je reprezentativac Italije Domenio Berdardi zbog pobedonosnog gola u 92. minutu, kao i prethodnog u 66. minutu, a za Sasuolo pogađali su još i Enkrije u 22. i Pinamonti u 12. Strelci za domaće bili su Kaputo s penala u četvrtom, Facini u 30. i Vina autogolom u 86. minutu.

Frozinone je dočekao Đenovu i pobedio sa 2:1 (1:1). Sule je domaće doveo u vođstvo u 34, dok je Malinovski vratio neizvesnost u meč. Veliku pobedu Frozinone je dočekao tek u sudijskoj nadoknadi golom Monterisija (90+4).

Slavila je na svom terenu i Roma, iako je dugo strepela. Manćini (20. minut), Dibala (82) i El Šaravi (90) su pogađali mrežu Udinezea, dok je Tovan (57) bio strelac za goste. Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić zamenjen je u 69. minutu meča. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading