PONOVO NA UDARU! Legenda OŠTRO KRITIKOVALA Vlahovića: Dres Juventusa je IZUZETNO TEŽAK...

Autor:

Sport

10.03.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se još jednom našao na meti, ovog puta posle meča Juventusa i Frajburga.

PONOVO NA UDARU! Legenda OŠTRO KRITIKOVALA Vlahovića: Dres Juventusa je IZUZETNO TEŽAK...

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa savladali su Frajburg rezultatom 1:0 u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

Dušan Vlahović odigrao je još jedan meč bez postignutog pogotka, pa se našao na meti novih kritika. Po Srbinu je sada udario legendarni Alesandro Del Pjero i to sledećim rečima:

- Meni se nije svidela Dušanova partija! Možda je do psihološkog uticaja, koji mu ne pomaže. Možda do toga što je dres Juventusa izuzetno težak i uvek se više broje utakmice na kojima niste dali gol. Svi smo svesni da poseduje kvalitet da trese mreže. Zato mi se nije dopalo što na susretu sa Frajburgom iz nekih situacija makar nije šutnuo. Bitno je da Vlahović uživa poverenje trenera Masimilijana Alegrija i navijača. Potrebno je da ostane spokojan i nastavi da radi - istakao je Alesandro Del Pjero.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

 

I pored toga što se Del Pjeru nije svidelo kako je Vlahović odigrao, napadač naše reprezentacije doživeo je i pohvale, ali od svog trenera Masimilijana Alegrija.

- Važno je da Dušan ostane miran na terenu. Golovi će stići. Možda već u nedelju protiv Sampdorije! Moramo da poboljšamo broj datih golova. Stvaramo veliki broj šansi, a procenat iskorišćenih je nizak. Potrebno je da budemo odlučniji kad nam se ukažu šanse. To je stvar samopouzdanja i zato nam je duel sa Sampdorijom važan, da osvojimo tri boda na našem stadionu - istakao je Alegri koji je na ovaj način podržao Srbina.

Dušan Vlahović ove sezone ima tek deset postignutih pogodaka na 25 utakmica u svim takmičenjima i daleko je od one forme koja ga je krasila u prethodnim sezonama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading