NEČIJE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO: Velikan iz Ljutice Bogdana uputio donaciju sportskom kolektivu iz Sopota - na "Parku Vukova" stasavaće nove zvezde srpskog fudbala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.03.2023

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednom periodu klub će lakše funkcionisati.

NEČIJE MALO, NEKOME ZNAČI MNOGO: Velikan iz Ljutice Bogdana uputio donaciju sportskom kolektivu iz Sopota - na "Parku Vukova" stasavaće nove zvezde srpskog fudbala!

Foto: FK Crvena zvezda

Početkom XXI veka Fudbaslki klub Sopot bio je standardni član beogradske grupe srpskoligaškog karavana. Međutim, krajem druge decenije novog milenijuma usledile su finansijske poteškoće i ekipa je morala da se vrati u najniži rang domaćeg fudbala i uzme učešće u okviru Opštinske lige Sopot.

 

Danas se klub uglavnom bazira na mlađim kategorijama koje ostvaruju zapažene rezultate i koje iz godine u godinu izbacuju buduće zvezde srpskog fudbala, a to je prepoznao i gigant sa "beogradske Marakane".

Predsednik Fudbaslkog kluba Crvena zvezda, Svetozar Mijailović je u ime crveno-belih donirao ekipi iz Sopota deset fudbalskih lopti koje će svakako klubu omogućiti bolje uslove rada u narednom periodu.

Rukovodstvo Sopota je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici uputilo zahvalnicu Svetozaru Mijiloviću i sportskom kolektivu sa najećeg srpskog stadiona, uz napomenu da će i ubuduće na popularnom "Parku Vukova" stasavati igrači koji će proneti slavu srpskog fudbala.

Foto: FK Sopot

Pionirska selekcija kluba sa "Parka Vukova"

 

Treba napomenuti da je ekipa Sopota prethodnu 2021/22 sezonu okončala na četvrtoj poziciji Opštinske lige Sopot sa skorom od 15 pobeda, tri remija i šest poraza, ali je odlučeno da u novoj sezoni seniorski sastav ne započne takmičenje i da se klub posveti radu sa mlađim kategorijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading