VELIKA STRAST I LJUBAV PREMA FUDBALU: Direktor Terzić ima jasnu viziju - klub raste iz dana u dan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.03.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub raste iz dana u dan.

VELIKA STRAST I LJUBAV PREMA FUDBALU: Direktor Terzić ima jasnu viziju - klub raste iz dana u dan!

Foto: Šumadinac Kruševica

Kako je klub koji je godinama tavorio u donjem delu tabele stigao do pozicije da se već drugu sezonu uzastopno bori za lidersku poziciju?

 

Fudbaleri Šumadinca iz Kruševice prvi deo šampionata u okviru Opštinske lige Lazarevac - "grupa A" okončali su na trečoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na lidera Mladost iz Cvetovca. Ekipa iz Kruševice je tokom jesenjeg dela sezone ostvarila skor od pet pobeda, dva remija i jednog poraza i u narednim mesecima predstoji im velika borba za plasman u viši rang takmičenja, Prvu beogradsku ligu - "grupa B".

O svim dešavanjima koji su klub doveli u sam vrh lazarevačke opštinske lige, govorio je ambiciozni sportski direktor Milan Terzić:

- Kao što i svi znamo, svaki početak je težak šta god u životu radili. Tog leta čvrsto smo rešili da dignemo klub na noge. Prvi i najteži zadatak bio nam je da pridobijemo poverenje meštana i da ih vratimo na stadion zato što klub živi od naših Kruševičana, druga stavka jeste kako dovesti kvalitetna pojačanja i ojačati igrački kadar s obzirom da smo godinama tavorili u donjem delu tabele. Težili smo da napravimo spoj mladosti i iskustva i u upravi i na zelenom tepihu što smo na kraju i uspeli - istakao je sportsk idirektor Šumadinca i nastavio:

 

- Neočekivano smo u toj "prvoj" sezoni, na opšte iznenađenje svih, osvojili prvo mesto u regularnom delu prvenstva, nažalost u polufinalu plej-of serije za ulazak u viši rang ispali smo na penale od stubičke Slobode. U aktuelnoj sezoni nastavili smo gde smo stali 2021/22 i dalje smo u trci za prvo mesto i nadam se da ćemo uspeti da stignemo prvoplasiranu Mladost iz Cvetovca uz pomoć braće Milovanović koji su nam došli ove zime iz Radničkog iz Rudovaca. Tokom proleća takođe ćemo nastaviti i sa humanitarnim radom kao što smo to i jesenas radili kada smo prodajom karata skupili značajnu svotu novca za pomoć našoj sugrađanki Sari Matić. Želimo da od Šumadinca u nekoj bliskoj budućnosti napravimo jak, ozbiljan i respektabilan klub, zato što to naša fudbalska Kruševica i zaslužuje.

Već u prvom prolečnom kolu ekipu Šumadinca očekuje teško gostovanje u Mirosaljcima gde će se sastati sa ekipom OFK Poleta. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading