VEROVALI, ILI NE: Nije u pitanju ni rukomet, ni vaterpolo - njihovi mečevi obiluju golovima, tokom poslednja tri susreta prosečno je postizano više od 11 golova!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.03.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko bi rekao da se u Srbiji fudbal ne igra za gol više?

VEROVALI, ILI NE: Nije u pitanju ni rukomet, ni vaterpolo - njihovi mečevi obiluju golovima, tokom poslednja tri susreta prosečno je postizano više od 11 golova!

Foto: FK Škriljac Bradarac

Ekipa Škriljca iz Bradarca u sezoni 2022/23 takmiči se u okviru Opštinske lige Aleksinac i nakon prvog dela šampionata nalaze se na poziciji koja im garantuje borbu za plasman u viši rang takmičenja, Nišavsku okružnu ligu.

 

Tokom prethodne jeseni Škriljac je ostvario skor od deset pobeda i dva poraza i sa ukupno 30 osvojnih bodova trenutno zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa bodom manje u odnosu na lidera, ekipu Poleta iz Vitoševca.

Ono što karakteriše fudbalski kolektiv iz Bradarca jeste njihova velika efikasnost. Tokom prvog dela takmičenja, na 12 prvenstvenih mečeva ekipa je postigla čak 51 pogodak, što iznosi neverovatan prosek od 4,25 gola po meču, a istovremeno treba napomenuti da je najefikasniji fudbeler ekipe Nenad Milunović koji je čak 24 puta tresao protivničke mreže.

Ostvareno tokom takmičarskog dela jeseni, fudbaleri Škriljca su nastavili i u zimskom pripremnom periodu. U sklopu što bolje uigranosti ekipe za nastavak takmičenja, ekipa iz Bradarca je odigrala tri kontolna susreta tokom kojih su postignuti neverovatnih 35 golova.

Sve je započelo susretom protiv Trebiča iz Sokobanje koji je okončan "skromnim" golgeterskim učinkom 3:3. Usledio je poraz od Hajduka iz Rujevice rezultatom 5:7, da bi poslednja do sada odgirana kontolna utakmica protiv Radničkog iz Tekije okončana trijumfom, neverovatnim rezultatom 10:7.

 

Tako je ekipa Škriljca u tri pripremna susreta zabeležila skor od po jedne pobede, remija i poraza uz 18 postignutih i 17 primljenih pogodaka, a i u pripremnom periodu golgeterski se ističe Nenad Milunović koji je devet puta tresao protivničke mreže.

Treba napomenuti da je već u prvom prolećnom kolu Opštinske lige Aleksinac na programu veliki derbi ovog ranga takmičenja. ekipa Škriljca gostuje Poletu u Vitoševcu i već nakon tog susreta, mnogo toga bi moglo da bude jasnije kada je u pitanju borba za viši rang takmičenja.

Prvi ovosezonski duel ekipa iz Bradarca i Vitoševca, pripao je fudbalerima Škriljca koji su na svom terenu slavili rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading