VRELA MISICA "UZELA U USTA" VLAHOVIĆA! U tome je ČVRST, uvek želi da PRUŽI VIŠE! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

08.03.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karolina Stramare ne da na svog ljubimca.

VRELA MISICA "UZELA U USTA" VLAHOVIĆA! U tome je ČVRST, uvek želi da PRUŽI VIŠE! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/Carolina Stramare

Karolina Stramare

Dušan Vlahović našao se na meti ozbiljnih kritika italijanske javnosti.

Zameraju na Apeninima Vlahoviću što nema zapažen učinak u Juventusu, kao što je imao u ekipi Fiorentine, pa se reprezentativac Srbije sve češće nalazi na meti kritika.

Ipak, ima i ko da ga brani! atraktivna italijanska misica Karolina Stramare našla se u centru pažnje javnosti kada se svojovremeno pričalo da je tajna devojka Dušana Vlahovića. Nije potvrđeno da li su bili zajedno, ali je ona rešila da stane u zaštitu svog ljubimca, pa je "uzela u usta" Vlahovića i dokazala da ne da na svog ljubimca.

Imao je velike uspehe u Firenci, a kada je stigao u Juventus, počeo je da živi novu, drugačiju stvarnost, koju verovatno nije ni očekivao. Preko noći se našao u Torinu igrajući za Juventus. Život mu se okrenuo naglavačke. Videla sam promenu za nekoliko dana. Odveli su ga iz Firence i došao je u Torino kod navijača Juventusa. Fiorentina je zbog toga pokušavala da ga "sahrani" - rekla je Karolina za "Tutosport" i dodala:

- Uvek želi da pruži više jer je Srbin, čvrst je u tome. Mnogo mu je stalo do Juventusa. Uvek sam mu zavidela na više načina. Zavidim na njegovoj koncentraciji, njegovoj želji da postigne svoj cilj na poslu. Veoma je zahvalan na onome što je postigao. Juventus želi da to iskoristi.

Karolina je vatrena navijačica Juventusa i nema sumnje da će Vlahoviću biti bar malo lakše kada zna ko ga brani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading