ROMA NA MURINJOV NAČIN SRUŠILA JUVENTUS: Matić slavio u duelu sa Vlahovićem i Kostićem!

Autor:

Sport

05.03.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vrlo tvrdom meču, jedan gol je Rimljanima bio dovoljan da upišu sva tri boda.

ROMA NA MURINJOV NAČIN SRUŠILA JUVENTUS: Matić slavio u duelu sa Vlahovićem i Kostićem!

Foto: Tanjug/AP

Đanluka Manćini slavi gol

Fudbaleri Rome savladali su na svom terenu ekipu Juventusa sa 1:0 (0:0) u derbi meču 25. kola italijanske Serije A.

Jedini pogodak na meču je delo Đanluke Manćinija, koji je u 53. minutu iskoristio asistenciju Brajana Kristantea i uspeo da savlada Vojćeha Šćensnog, golmana tima iz Torina.

Videli smo na Olimpiku vrlo tvrd meč, sa jako malo pravih šansi za gol, što je po ukusu Žozea Murinja, trenera domaće ekipe. U prvom poluvremenu nije bilo prilika za gol, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.

Nije dugo "vučici" trebalo da stigne do prednosti u drugom delu igre. Kristante je bio asistent, a Manćini strelac, za veliko slavlje u glavom gradu Italije.

Do kraja meča su crno-beli iz Torina pokušavali da stignu do poravnanja rezultata, ali nisu uspeli da stvore nijednu veću priliku, sve do 97. minuta i šuta Danila, pa je Roma uspela da stigne do vrlo bitna tri boda u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Meč je obeležio i potez Moiza Kina, koji je ušao u igru u 90. minutu, ali je samo 60 sekundi kasnije dobio direktan crveni, čime je "potpisao" poraz ekipi Masimilijana Alegrija.

U pobedničkoj ekipi je igrao Nemanja Matić, koji je na terenu proveo svih 90 minuta. Sa druge strane, Dušan Vlahović je takođe odigrao ceo meč za Juventus, dok je Filip Kostić zamenjen u 77. minutu meča.

Posle 25. kola, Roma se nalazi na deobi četvrtog mesta, sa osvojenih 47 bodova, dok je Juventus sedmi sa 35 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading