VLAHOVIĆ RASPAMETIO ITALIJANA: Iskusni trener nije imao dovoljno jake reči da opiše Srbina

Autor:

Sport

27.11.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masimilijano Alegri, trener Juventusa, nije verovao u našeg špica, a sada mu se poklonio.

VLAHOVIĆ RASPAMETIO ITALIJANA: Iskusni trener nije imao dovoljno jake reči da opiše Srbina

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa odigrali su 1:1 protiv Intera u derbiju kola Serije A, a strelac jedinog gola za crno-bele iz Torina bio je reprezentativac Srbije Dušan Vlahović. On je na taj načio svim kritičarima zapušio usta i naterao ih da mu odaju priznanje, a jedan od onih koji nisu puno polagali nada u njega je i trener Stare Dame Masimilijano Alegri. Međutim, Italijan je sada skinuo kapu Srbinu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Mislim da je Dušan imao najbolji učinak od dolaska u Juventus. Fizički je pobedio De Fraja, dok je sa Kjezom u tandemu imao i više prostora. Već neko vreme nije postigao gol, ali je uvek naporno radio i ne zaboravimo da ima samo 23 godine - rekao je Alegri.

Podsetimo, rasni golgeter pogodio je u 27. minutu na asistenciju velikog prijatelja Federika Kijeze. Vlahović se nakon gola burno radovao i gestikulirao rukama pričanje. Verovatno je na taj način želeo da odgovori kritičarima.

 

 

Ispostaviće se da njegov pogodak ima još veću vrednost posle izjednačenja Intera, odnosno gola Lautara Martineza za konačnih 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading