KOSTIĆ POGURAO JUVENTUS DO POBEDE: Rezervista Vlahović na meti huligana u Firenci!

Autor:

Sport

05.11.2023

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" slavila minimalcem (1:0).

KOSTIĆ POGURAO JUVENTUS DO POBEDE: Rezervista Vlahović na meti huligana u Firenci!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa su ostvarili još jednu pobedu u Seriji A, ovog puta na gostujućem terenu protiv Fjorentine sa minimalnih 1:0 u 11 kolu kolu. Ovom pobedom, Juventus je nastavio da prati vodeći Inter sa samo dva boda zaostatka. Sa druge strane, Fjorentina je doživela treći uzastopni poraz i trenutno se nalazi na osmom mestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova.

Jedini gol na meču postigao je Fabio Mireti u desetom minutu nakon asistencije Filipa Kostića. Srpskom reprezentativcu bila je to druga asistencija u tekućem šampionatu. Taj pogodak je bio dovoljan da se Juventus domogne nova tri boda i ostane u trci za titulu u italijanskoj Seriji A.

Međutim, utakmica nije protekla bez kontroverzi, jer je drugi reprezentativac Srbije u redovima "stare dame", Dušan Vlahović, bio na meti uvreda domaćih navijača. Vlahović je ušao u igru u 68. minutu, dok je Nikola Milenković, još jedan srpski reprezentativac, gledao poraz svoje ekipe sa klupe.


Naredno kolo donosi nam utakmicu između Juventusa i Kaljarija, dok će Fjorentina dočekati Bolonju. Očekuje se da će Juventus nastaviti sa dobrim igrama i da će pokušati da se približi Interu na vrhu tabele.

Ranije danas Monca je pobedila Veronu u gostima sa 3:1, Kaljari Đenovu (2:1), a Roma je bila bolja od Lećea (2:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading