DUŠAN VLAHOVIĆ SE VRAĆA U FIRENCU: Srpski napadač na mestu gde ga poznaju u dušu

Autor:

Sport

03.11.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špic "orlova" tri i po godine nosio ljubičasti dres pre nego što je prešao u Juventus.

DUŠAN VLAHOVIĆ SE VRAĆA U FIRENCU: Srpski napadač na mestu gde ga poznaju u dušu

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović vraća se u Firencu! Srpski napadač proveo je tri i po godine u Fjorentini iz koje je januara 2022. prešao u Juventus. Sada naš as, tačnije u nedelju, dolazi na noge svom bivšem klubu u poslednjem meču 11. kola Serije A.

Biće to Vlahovićevu četvrti dolazak na "Artemio Franki" u crno-belom dresu i prilika da upiše prvi pogodak. Inače, Srbin je gledajući partije u obe ekipe bio daleko ubojitiji za "ljubičaste". On je za Fjorenitnu nastupio na 108 čemeva i dao 49 golova uz osam asistencija, dok je za Juventus odigrao 71 meč i postigao 27 pogodaka i u sedam navrata uposlio saigrače za gol.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Interesantno, Dušan neće biti jedini u gostujućoj ekipi koji će igrati sa pomešanim emocijama. Osim Vlahovića, dres Fjorentine za Juventusov zamenio je i Frederiko Kijeza. Obojica su nekad tresli mreže za Fjorentinu i to u tandemu, a poslednjih godinu dana su saigrači u Juventusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading