BARSELONA NIJE HTELA DUŠANA VLAHOVIĆA: Španci se pokajali zbog propuštene prilike

Autor:

Sport

25.10.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin mogao da dođe na Nou kamp za 12 miliona evra.

BARSELONA NIJE HTELA DUŠANA VLAHOVIĆA: Španci se pokajali zbog propuštene prilike

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović bio je pre tri godine na korak do potpisa za Barselonu, ali se to nije desilo zbog pogrešne procene na Nou kampu. Tada je španski gigant mogao da kupi Srbina za mizernih 12 miliona evra, ali u Kataloniji nije bilo sluša i on je iz Fjorenitne prešao u Juventus.

Imajući u vidu da se sada pola Evrope optima o napadača "orlova" jasno je da se u Barsi sigurno kaju. Da šok bude veći, sve ovo je otkrio Bojan Krkić, otac istoimenog nekadašnjeg velikog talenta Barselone koji nikada nije iskoristio pun potencijal.

- Vlahović je mogao da potpiše za Barselonu. Ja sam intervenisao još dok je divno igrao za B tim Fjorentine. Već je debitovao i za prvi tim i postigao gol. Poznajem njegovog menadžera, Srbin je, moj prijatelj. Seli smo i sa predstavnicima Barselone. U tom trenutku za transfer su tražili 12.000.000 evra. Trener je bio Ronald Kuman. Ali u sportskom sektoru su porocenili da Vlahović nije velika stvar, da ni u budućnosti neće dostići nivo potreban za Barselonu. Odbili su - rekao je Krkić  za radio Kadena Ser.

Kada se Barselona javila godinu dana kasnije bilo je kasno. Srbin je već izgradio ime u Firenci, a Barselona zbog finansijskih problema nije mogla da odreši kesu za nekoliko puta veći iznos.

- Kada je Vlahović počeo da daje golove u pregovore su ušli svi evropski velikani, uključujući i Barselonu sa Mateom Alemanijem na čelu. Ali tada je već vredeo 80.000.000 evra - prisetio se Krkić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading