"MI DOMCI MRAK NOSIMO U KOSTIMA" Prikazan trejler za film "Nedelja" - pogledajte kako izgledaju Džej i Marina Tucaković! (VIDEO)

Autor: M. G. / B. P. M.

Zabava

25.10.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je u Džejevom omiljenom lokalu na Dorćolu održana promocija filma "Nedelja" i prikazan je prvi trejler!

"MI DOMCI MRAK NOSIMO U KOSTIMA" Prikazan trejler za film "Nedelja" - pogledajte kako izgledaju Džej i Marina Tucaković! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATAImages

Džej i Marina

Ekipa Republika našla se večeras na promociji filma "Nedelja", koji govori o životu Džeja Ramadanovskog, čiji lik tumači Husein Alijević, poznatiji kao Husa Bit Strit

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Promocija filma "Nedelja"

Na promociji je prikazan i trejler za film i prvi kadrovi koji su oduševili sve prisutne. U trejleru se vide Džejevi muzički počeci, period njegovog odrastanja u domu, venčanja, ali i susret sa Marinom Tucaković, koju tumači Milica Janevski, njegovi najlegendarniji nastupi, kao i nekoliko situacija sa kriminalcima i policijom. 

Džejevog brata u filmu tumači Marko Janketić, koji se u jednom trenutku obraća Husi:

- Tvojoj pesmi fali mrak, onaj mrak koji si prolazio čim si se rodio, onaj što ga mi domci nosimo u kostima. Ti si samo još jedno odbačeno Ciganče, odbačen i od Boga i ljudi, kao i ja - govori lik Marka Janketića.

Uloge pored Huse i Marka tumače Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihailović.

Husa i članovi Džejeve porodice večeras se nisu pojavili na premijeri, a producent Vlada Anđelković nam je otkrio i zbog čega.

- Ovde smo proveli mnogo meseci, slušali priče o Džejevom životu, on ovde živi i dalje, zbog toga smo danas ovde u ovom lokalu - rekao je Vlada.

- Danas Huso, ni članovi porodice nisu sa razlogom tu, jer je takav PR, imaćemo par faza kada ćemo otkrivati jedne po jedne, dok ne dođe velika premijera, bićete obavešteni. Film je skup, visokobudžetni, ali ne smem da govorim o ciframa, publika će na kraju imati poslednju reč kakav je film - dodao je on za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading