REPUBLIKA NA PROMOCIJI FILMA "NEDELJA" Otkrivamo zbog čega se glavni glumac i porodica Džeja Ramadanovskog NISU POJAVILI!

Autor:

Zabava

25.10.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se na Dorćolu održava promocija filma "Nedelja", a ekipa portala Republika.rs našla se na licu mesta!

Danas se u jednom poznatom lokalu na Dorćolu, gde je pevač Džej Ramadanovski često dolazio, održava promocija povodom premijere filma "Nedelja", koji je snimljem po pevačevom životu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej

Ekipa Republike našla se na licu mesta, a pored Miodraga Miće Sovtića, vlasnika ovog lokala i supruga glumice Anice Dobre, zatekli smo i muzičara Zorana Jagodića Ruleta, kao i glumca Marka Janketića, koji u filmu glumi Džejevog brata. Očekuje se i dolazak kompozitora Aleksandra Radulovića Fute.

Prisutnima će se obratiti glumac i producent filma, a ono što nas je začudilo je da na promociji nema članova Džejeve porodice, kao ni pevača Huseina Alijevića, poznatijeg kao Husa Bit Strit, koji u filmu tumači Ramadanovskog.

Kako smo uspeli da saznamo od organizatora, članovi porodice se neće pojaviti, a Husa, koji igra Džeja, i ne zna za ovaj događaj.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Husa Bit Strit

Producent filma Vlada Anđelković otkrio nam je zbog čega su se okupili baš u ovom lokalu.

- Ovde smo proveli mnogo meseci, slušali priče o Džejevom životu, on ovde živi i dalje, zbog toga smo danas ovde u ovom lokalu - rekao je Vlada.

- Danas Huso, ni članovi porodice nisu sa razlogom tu, jer je takav PR, imaćemo par faza kada ćemo otkrivati jedne po jedne, dok ne dođe velika premijera, bićete obavešteni. Film je skup, visokobudžetni, ali ne smem da govorim o ciframa, publika će na kraju imati poslednju reč kakav je film - dodao je on za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading