NIKOLIĆ ZAPALIO GROBARE: Moćna poruka fudbalera Partizana

Autor:

Sport

25.10.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski igrač bio dvostruki strelac u pobedi nad Radničkim 1923 (4:0).

NIKOLIĆ ZAPALIO GROBARE: Moćna poruka fudbalera Partizana

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana upisali su pobedom nad Radničkim 1923 sa 4:0 jubilarnu desetu pobedu u nizu i tako se učvrstili na čelu tabele Superlige. Ono što posebno može da hrabri trenera Igora Duljaja je raznovrsnost u igri i sve više igrača koji se upisuju u strelce. Danas su to bili Kalulu i Saldanja po jednom, odnosno dvostruki strelac Nemanja Nikolić.

Upravo dobre partije srpskog fudbalera hrabre pred nastavak sezone, ali i način i motivacija sa kojom igra. Koliko mu pobeda i golove znače Nikolić je stavio do znanja objavom na društvenim mrežama posle slavlja u Kragujevcu.

- Na našem grbu još baklja gori. I neka prži, neka gori još godina hiljadu. Za Partizana hrabro se bori Uvek za čast i pobedu. Na našem grbu još baklja gori. I neka prži, neka gori još godina hiljadu. Za Partizana hrabro se bori uvek za čast i pobedu - glase stihovi pesme koju je Nikolić podelio na svom Instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading