SAMO SU SE MALO DAVILI: Duljaj progovorio o Menigu

Autor:

Sport

24.10.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naravno da to nije normalno, rekao je između ostalog trener Partizana.

SAMO SU SE MALO DAVILI: Duljaj progovorio o Menigu

Foto: star sport

Fudbaleri Partizana gostovaće sutra Radničkom 1923 u odloženom meču četvrtog kola Superlige, ali se i dalje priča o skandalu sa gostovanja Spartaku. Prilikom planirane izmene sukobili su se trener Igor Duljaj i Kvinsi Menig koji posle toga nije ni kročio na teren, a već danisam se bruji o njihovom verbalnom i fizičkom obračunu koji je podsetio i na davljenje. Sada je o svemu progovorio i Duljaj.

- Naravno da to nije normalno. Izvinjavam se klubu i navijačima. Taj dres i kada se skine, on ostaje svetinja. Dešava se to u mnogim klubovima, u fudbalu pogotovo, ali to je već stara vest. Mnogi su se fokusirali na taj momenat, a ne na našu dobru igru i lepe golove. Menig je dobar momak i nema nikakvih problema oko nas, sve smo rešili. Videli ste i kako se igrači svi zajedno raduju na klupi, to je dokaz odlične atmosfere - rekao je Duljaj.

Foto: Starsport

 

Podstimo, Menig je trebalo da uđe u igru uz Sameda Baždara u završnici meča u Subotici u kom je Partizan slavio 3:0, i dok je još utakmica trajala, pokoškao se sa sopstvenim trenerom, pa do promene nije ni došlo. Posle toga se oglasio i fudbaler.

- Sve je u najboljem redu, što mi je veoma drago. Razgovarao sam sa trenerom Duljajem iskreno o svemu što se dogodilo u završnici meča u Subotici, izgladili smo to na najbolji mogući način. Izvinio sam se i treneru koji je bio fudbaler ima ima razumevanja, ali i saigračima, jer je taj događaj donekle bacio senku na veliku pobedu tima protiv Spartaka, a izvinjavam se i svim navijačima Partizana. Kako god izgledalo ili zvučalo, želeo sam samo najbolje timu, želeo sam da pomognem na terenu. Sada je sve kako treba, nastavljamo gde smo stali pre toga što se desilo u Subotici, ali sa tri važna boda na kontu - kazao je ofanzivac crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
TOLE SPASAVAJ KLUB

24.10.2023 15:24

VAZURA HOCE HAOS. DA LOVI U MUTNOM. SIKTER BRE TI I N. NEDIC !