DULJAJ NA NJEGA NE RAČUNA: Trener Partizana otkrio ko ne ide sa timom u Suboticu

Autor:

Sport

19.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je specifična pozicija, ne možete da ga ubacite samo 15 minuta, rekao je strateg pred gostovanje Spartaku.

DULJAJ NA NJEGA NE RAČUNA: Trener Partizana otkrio ko ne ide sa timom u Suboticu

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana gostovaće sutra (20.00) Spartaku u Subotici u meču 12. kola Superlige. Izabranici Igora Duljaja su uoči pauze u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza imali četiri voda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i pet više od TSC, pa strateg crno-belih veruje da se ništa na tabeli, bar ne na njihovu štetu, neće promeniti ni posle ovog kola. Zbog toga je najavio da će na teren poslati najjači sastav.

- Nema kombinovanja, jer je ovo najvažnija utakmica, prva sledeća je najvažnija. Ništa drugo me ne interesuje, samo utakmica sa Spartakom. Svi su zdravi, nema povređenih, imam sastav u glavi, ali uvek nešto može da se promeni, moram da sačekam da se trening završi i da vidim na koga mogu da računam. Mi se pripremamo kao i prethodno protiv Lučana. Igraju sa tri pozadi, oni su motivisani, verujem da će nam teren dozvoliti da igramo fudbal, jer publika zaslužuje da vidi dobar fudbal, uz navijače koji će nam biti vetar u leđa i veliki štit - istakao je Duljaj.

Osvrnuo se trener Partizana debi Natana de Medine u prijateljskom meču protiv OFK Beograda, ali uz poruku da Belgijanac ipak neće biti u sastavu za meč protiv "golubova" na poziciji štopera.

Foto: FK Partizan

Još nije spreman: Natan de Medina

- To je specifična pozicija, on nije vezni igrač, krilo ili napadač, pa da može postepeno da se uvodi u igru. Pozicija štopera je takva da je teško da ga ubacite 15 mintuta i da postepeno ulazi u ritam, kao što su ulazili, Kalulu, Zahid, Severina. U sastavu sigurno neće biti - dodao je Duljaj i pozvao grobare da u velikom broju dođu na Gradski stadion u Subotici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading