DULJAJ U HUMSKOJ DEVOJKA ZA SVE: Trener Partizana kao da jedini radi u klubu

Autor:

Sport

07.10.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke, osim o timu, vodi računa o platama i transferima, a što su poslovi predsednika, direktora i sportskog direktora.

DULJAJ U HUMSKOJ DEVOJKA ZA SVE: Trener Partizana kao da jedini radi u klubu

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Jedan radi, svi ostali gledaju i ne mešaju se u svoj posao. Često viđena situacija u Srbiji trenutno je veoma aktuelna u Humskoj jer je trener prvog tima Igor Duljaj "devojka za sve" u Partizanu.

Naime, šef struke sprema ekipu za svaki meč, kao i za današnji protiv Mladosti, vuče konce pored aut-linije, ali sve češće vuče i sve ostale konce u crno-belom taboru, a koji bi trebalo da budu u rukama predsednika, direktora i sportskog direktora.


Tako je samo u poslednjih nedelju dana Duljaj govorio o platama i finansijskoj situaciji u Partizanu. Poput predstavnika radnika u nekakvom sindikatu, a što uopšte ne bi trebalo da ga zanima, već da samo prima zaradu i za nju radi najbolje što zna. Zašao je trener tako u sferu sektora za finansije i direktora Miloša Vazure, a govoreći o stanju u klubu i u oblasti koje bi trebalo da pokriva predsednik, a to je i dalje Milorad Vučelić, sve dok Skupština Partizana ne usvoji njegovu ostavku i ne imenuje novog čelnika.

Foto: Starsport

Miloš Vazura, Ivica Kralj i Milorad Vučelić


- Da li su plate redovne? To je veoma teško. Kad su plate u pitanju, mnogo je teško pričati jer su plate velike. A velike plate, stari igrači - nemate perspektivu. Mi smo nekada bili fabrika mladih i talentovanih igrača. Bili smo drugi u Evropi, a sad više ne znam koji smo - dotakao se Duljaj kroz priču o platama i Omladinskoj školi Partizana i indirektno otkrio kakvo je i tamo stanje.

Trener "parnog valjka" vodi glavnu reč i u transfer-politici. Jeste normalno da on izrazi želju kakav mu kalibar igrača treba u timu, pa i da sugeriše neko ime. Međutim, on ličnim vezama i završava pojačanja, a što je posao sportskog direktora Ivice Kralja. Tako je Duljaj otkrio da je lično dovodio igrače ovog leta i to na preporuku i uz pomoć prijatelja. Praktično, Partizan je pokupio "otpatke" ukrajinskog velikana.

- Imao sam veliku pomoć Darija Srne iz Šahtjora. Svi ti igrači ne mogu da dođu u Šahtjor, a ja sam tražio profile igrača koji su potrebni Partizanu - rekao je Duljaj i indirektno otkrio kako su u Humsku stigli Saldanja, Zahid i Severina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading