OTIŠAO SAM ZAUVEK: Šok oglašavanje Stefana Karića, fanovi zabrinuti! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar na društvenim mrežama ostavio jasnu poruku.

OTIŠAO SAM ZAUVEK: Šok oglašavanje Stefana Karića, fanovi zabrinuti! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

Bivši zadrugar Stefan Karić prestao je da aktivno koristi društvene mreže i da deli svaki detalj svog privatnog života, otkako je napravi pauzu od rijalitija i preskočio učešće u šestoj sezoni "Zadruge". 

Republika

Foto: pink.rs

Stefan Karić

Poznato je da je on trenutno u srećnoj vezi i da je zaljubljen, ali i da mu devojka nije javna ličnost, pa je zbog toga odlučio da je sačuva od medijskog sveta i eksponiranja na društvenim mrežama, kako niko ne bi mogao da ima uticaja na njihovu vezu.

Ipak Stefan je i dalje jako poželjan muškarac, koji iza sebe ima fan grupe koji verno prate svaki njegov korak i oglašavanje na društvenim mrežama, pa je poruka koju je podelio na svom storiju privukla veliku pažnju.

- Ja sam tip osobe gde ću biti uz tebe više nego što bih trebao, ali jednom kad odem otišao sam zauvek - glasila je poruka koji je Karić podelio na društvenoj mreži. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić oglašavanje na Instagramu

Mnogima nije najjasnije kome je uputio ove reči i da li je ovo neki znak da je razočaran na ljubavnom polju, ili možda društvenom, a njegovi fanovi svakako su zabrinuti da li je sve u redu i da li ga je neko povredio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading