"UBIĆU TE! ROBIJAĆU 40 GODINA I BAR ĆU ZNATI ZAŠTO"! Upao u kladionicu i pretio PIŠTOLJEM bivšoj devojci: Evo kako se branio nasinik sa Novog Beograda

Autor:

Hronika

19.10.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor.

"UBIĆU TE! ROBIJAĆU 40 GODINA I BAR ĆU ZNATI ZAŠTO"! Upao u kladionicu i pretio PIŠTOLJEM bivšoj devojci: Evo kako se branio nasinik sa Novog Beograda

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

U Višem javnom tužilašvu u Beogradu saslušan je Sava L. (21) zbog sumnje da je u jednoj kladionici na Novom Beogradu vatrenim oružjem pretio radnici kladionice-svojoj bivšoj devojci da će je ubiti.

Osumnjičeni se na saslušanju se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postuka.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Savi L. naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavljaju krivična dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom Ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on 17. oktobra oko 2 časa posle ponoći došao u pratnji jednog maloletnika u kladionicu na Novom Beogradu te prišao svojoj bivšoj devojci, inače radnici kladionice, uputivši joj pretnje da će je ubiti, mašući pištoljem marke “Stezr”.

Nakon toga joj je pokazao da je okvir pištolja prazan i stavio ga za pojas, da bi iz torbice izvadio drugi pištolj marke “Astra” i ponovo joj se obratio pretnjama da će ubiti i nju i svakog ko je bude pogledao.

Osumnjičeni je potom vratio i potonji pištolj u torbicu, nastavljajući da oštećenoj upućuje pretnje: “Ubiću te! Robijaću četrdeset godina i barem ću znati zašto!”, pokazujući joj da za pojasom ima zadenut pištolj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading