NIJE ME SEKIRALO ŠTO NISAM POSTIZAO GOLOVE: Vlahović tvrdi da može još bolje

Autor:

Sport

01.12.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač je izašao iz golgeterske krize

NIJE ME SEKIRALO ŠTO NISAM POSTIZAO GOLOVE: Vlahović tvrdi da može još bolje

Foto: printskrin

Dušan Vlahović je konačno prekinuo "post" koji je trajao od od 16. septembra kada je poslednji put zatresao mrežu dva puta protiv Lacija. Srpski napadač je pogodio za vikend za vođstvo Juventusa protiv Intera, ali je derbi Italije završen nerešenim rezultatom 1:1.

Vlahović je bio u golgeterskoj krizi u prethodna dva meseca, ali kaže da mu to nije predstavljalo problem. 

Nije me sekiralo to što nisam postizao golove, ne dozvoljavam da to utiče na mene. Znamo da smo snažni, remi protiv favorita za titulu samo nam to potvrđuje. Skudeto? Prioritet je povratak u Ligu šampiona, a za ostalo ćemo videti. Svaki igrač ima snove i ciljeve, kako lične, tako i timske. Želim da pomognem timu više i zbog toga radim svaki dan. Ako želiš da postaneš top igrač, moraš da neutrališeš svoje mane. Da li je utakmica protiv Intera moja najbolja? Mogu još bolje - istakao je Vlahović za italijanski list "Gazzetta dello Sport".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vlahović u dresu Juventusa

 

Konstantno se priča o njegovom odlasku i tome gde bi mogao da nastavi karijeru, međutim, centarfor tvrdi da razmišlja samo o Juventusu.

Uvek sam fokusiran na Juventus i želeo sam da ostanem. Izolovao sam se od toga razmišljajući samo o terenu. Kada bismo slušali sve glasine, poludeli bismo. Hvala navijačima koji su uvek prisutni, lepo je znati da su na tvojoj strani i ja želim da im uzvratim najboljim igrama - zaključio je Vlahović.

Priliku da nastavi sa dobrom formom Srbin će imati već danas na gostovanju Monci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading