IZNENADAN TRANSFER! Vratio se Uroš Luković!

Autor:

Sport

01.12.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mornar iz Bara odlučio je da se pojača posle očajnog starta sezone u AdmiralBet ABA ligi.

IZNENADAN TRANSFER! Vratio se Uroš Luković!

Foto: Starsport

Crnogorski tim je loše startovao u regionalnom takmičenju, pa čini sve da napravi ekipu koja će izboriti opstanak u AdmiralBet ABA ligi.

Zato su Barani posegli za još jednim pojačanjem, a to je dobro poznato lice. Naime, u Mornar se posle kraće pauze vratio Uroš Luković, potvrđeno je u ovom klubu.

Bivši igrač Partizana je u Mornaru igrao od 2017. do 2021. godine i potom je u više navrata javno govorio da mu je to bio jedan od najlepših perioda u karijeri.

Foto: Starsport

Uroš Luković iz vremena dok je igrao za Partizan

On je sa Baranima bio i šampion Crne Gore 2018. godine, potom je nastupao za Zadar, Lovćen i Metalac iz Valjeva. Karijeru je počeo u FMP, a tokom karijere branio je boje: Radničkog, Kumanova, estonskog Tartua, Kožuva i MZT Skoplja.

Što se tiče Pavićevićevih izabranika, posle devet kola u AdmiralBet ABA ligi imaju samo jedan trijumf i čak osam poraza, zbog čega su poslednji na tabeli. Pobedu više sakupili su Krka i Split koji je u prethodnoj devetoj rundi naneo ubedljiv poraz "mornarima" kod kuće rezultatom 76:93...

Mornar u 10. kolu regionalnog takmičenja gostuje Igokei u Laktašima, a taj meč je na programu u subotu od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading