ITALIJANI PONOVO "PLJUJU" VLAHOVIĆA! Bivši golman Lacija BRUTALNO OPLEO po srpskom napadaču!

Autor:

Sport

13.12.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duci je non-stop na udaru u Italiji..

ITALIJANI PONOVO "PLJUJU" VLAHOVIĆA! Bivši golman Lacija BRUTALNO OPLEO po srpskom napadaču!

Foto: Starsport

Napadač Juventusa, Dušan Vlahović, ponovo se našao na udaru medija. Nakon što je Alesandro Kostakurta govorio o srpskom reprezentativcu, oglasio se i Marko Balota, nekadašnji golman Lacija, Intera i Parme. 

Penzionisani fudbaler kritikovao je Vlahovića da ne pruža partije kakve su u skladu sa cifrom od 81 milion eura, koliko je iznosio transfer napadača iz Fjorentine.  


- Da, razočarao je. Imao je samo jednu dobru sezonu u Firenci, prešao u Juventus i nije uradio nijednu veliku stvar. To sve u Torinu očekuje - izjavio je Balota za italijanske medije.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Bivši golman je siguran da će se klub iz Torina sledeće godine otarasiti srpskog fudbalera.


- Mnogi tvrde kako Vlahovićeve karakteristike nisu u skladu sa igrom Juventusa i nema sumnje da od ovakvog Dušana nema velike koristi. Uvek očekujemo eksploziju i ako ona ne stigne, uveren sam da će morati da se donese neka odluka na leto. Ako postoji tržišna prilika Juve će proceniti - dovršio je Balota.

Vlahović je ove sezone postigao samo pet golova na 13 mečeva, mučio se opet sa povredama, ali i formom. Ono što je nesumnjivo, jeste činjenica da Alegrijev defanzivni sistem ne odgovara fudbalskom arsenalu srpskog golgetera. 

Ostaje da se vidi da li će Dušan uspeti da prikaže partije na koje je navikao ljubitelje Serije A u dresu Fjorentine. U suprotnom, rastanak deluje neizbežno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading