SAMO U BIRKIN TORBAMA IMA PET STANOVA: Didi J za jednu dala čak 200.000 EVRA, sve ih poređala ispod jelke (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Didi J otvorila je vrata raskošnog doma za Republiku i pokazala najskuplje komade koje poseduje!

Muzička zvezda Dijana Rokvić, poznatijna kao Didi J, otvorila je vrata svog raskošnog doma na Vračaru, te samo za Republiku uoči Nove godine pokazala najskuplje komade koje poseduje. S obzirom na to da njen garderober vredi ogromno bogatstvo, ona je odlučila da nam pokaže paprene komade, koji koštaju od 100.000 evra, pa naviše, dok njihova ukupna vrednost dostiže cenu čak pet stanova u Beogradu!

- Zaista volim torbe, pre svega birkin obožavam! Neke sam kupila, neke dobila. Neko sam ko uživa u modi i trudim se da imam što više različitih asesoara, ali ove torbe su mi, zasad, omiljene i mislim da će tako ostati zauvek. One su moj fetiš! Što se tiče cene ovih komada, ne znam, možete da izguglate na internetu i vidite koliko koštaju (smeh). Trudim se da pratim modne trendove, a kako sam već uticajna u svetu mode, meni je potrebno da imam takvu garderobu, torbe, cipele... To je sastavni deo moje karijere - rekla je Didi za naš portal, pa pokazala paprenu torbu od 200.000 evra, koja joj je ujedno i omiljena:

- Ova pink, recimo, omiljena mi je, imamo tu i ovu crnu... Ali pink zaista obožavam, baš sam je nedavno nosila u Njujorku. Omiljena mi je zbog kože, ali i zbog boje. To je kroko model, od prave krokodilske kože. Cene su velike, ali ja sam dosta tašni dobila i na poklon. Reklamiram razne brendove i imam dilove s kompanijama po svetu, tako da sam se ja iz Amerike u Srbiju vratila s dva kofera više! Bilo je tu i dijamanata, torbe birkin, bunde... Ma, svašta nešto, ali sve je to život jedne prave svetske zvezde, sve dobijam na poklon!

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Didi J

Nakon toga, Didi nam je otkrila da je s naslednicom kitila kuću, te da je želela još pompeznije da bude, ali joj poslovne obaveze to nisu dozvolile.

- Moja ćerka Dajana i ja smo se baš potrudile oko kićenja. Ona mi je dosta pomogla ove godine pošto je već velika i zna sve. Bilo bi to još više, još pompeznije, ali koliko sam imala vremena, toliko sam uspela da sredim. Baš volim praznike i tako vaspitavam ćerku - da poštuje običaje i da tu tradiciju održavamo porodično - rekla je pevačica, pa priznala da obožava poklone, ali nam je otkrila i šta bi suprugu uzela za Novu godinu:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Didi J

- Mnogo volim poklone, ali volim i da poklonjam svojim najbližima. Pogotovo pred Novu godinu, trudim se da porodici i prijateljima poklonim neke velike, slatke stvari. A što se mene tiče, mene nekako najviše usreće male stvari, sitnice. Da li je to buket ili čokolada, nije bitno. Suprugu bih verovatno kupila novi automobil za Novu godinu, kod mene je uvek široko!

Zašto je birkinka najskuplja torba na svetu

Birkin torba, proizvod modne kuće "Erme" (Hermes), nije dostupna svima jer se klijenti biraju na osnovu faktora koji neretko nisu jasni. Njena cena se kreće od 8.500 do preko 300.000 dolara, čineći je najskupljom torbom u istoriji mode. Godišnje se proizvodi 12.000 različitih varijanti, koristeći visokokvalitetne materijale poput goveđe, krokodilske i nojeve kože. Birkin torbe su, inače, poznate po jedinstvenom dizajnu, širokom spektru boja i luksuznim kopčama od zlata ili paladijuma. Ova torba predstavlja ne samo statusni simbol, već i spoj umetnosti, visokokvalitetnih materijala i tradicionalnog zanatstva, čime se ističe kao vrhunski proizvod u svetu mode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cmilja

05.01.2024 09:56

Eh, kad bi pamet mogla da se kupi...