ŠOK I NEVERICA U NIKAD NIJE KASNO: Učesnik izneo jagnjeće pečenje u studio, a tek da vidite reakciju Žike Jakšića! HIT!

Autor: P. R.

Zabava

02.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo realno?

ŠOK I NEVERICA U NIKAD NIJE KASNO: Učesnik izneo jagnjeće pečenje u studio, a tek da vidite reakciju Žike Jakšića! HIT!

Foto: printscreen/youtube.com/Nikad nije kasno

Prva emisija u 2024. godini popularnog šoua "Nikad nije kasno" započela je neobičnim i ukusnim iznenađenjem. Naime, poljoprivrednik Safet Papić iz Kladnice pokraj Senice imao je tu čast da se pojavi kao prvi takmičar u ovoj godini, a svoj dolazak odlučio je proslaviti na nezaboravan način - pečenjem jagnjetine za sve prisutne.

Kada se Safet pojavio na sceni, pratio ga je miris sočnog jagnjećeg pečenja koje su njegovi prijatelji doneli na velikom plehu. Domaćin emisije, Žika Jakšić, srdačno je dočekao Safeta i njegove goste, ističući da je već osetio miris jagnjetine i uzbuđeno najavio svoj dolazak "k vama". Ova neobična pojava izazvala je oduševljenje među prisutnima, a Žikine šaljive komentare poput pratio je aplauz publike.

Vidi kako mi se mazi ono, kako ću da ga izjedem - rekao je Jakšić i izazvao reakcije prisutnih.

Safet Papić, inače poznat po svom poljoprivrednom gazdinstvu, pokazao je da osim što je vešt u poljoprivredi, ume da priredi i pravu gozbu. Njegov gest naišla je na veliko oduševljenje, a članovi žirija bili su prijatno iznenađeni njegovom kreativnošću i gostoljubivošću, kao i da ume iznenaditi i obradovati ljude na najukusniji mogući način.

Safetova pojava na popularnom šouu definitivno će ostati upamćena kao jedan od najneobičnijih i najukusnijih trenutaka u istoriji emisije "Nikad nije kasno". S obzirom na njegov šarm i gostoljubivost, neminovno da će Safet nastaviti da osvaja srca publike i van poljoprivrednih krugova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading