UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Evo kako Sara Jo izgleda nakon što se SLOMILA NA BINI na dočeku u Beogradu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.01.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jezive nezgode u novogodišnjoj noći, pevačica brutalno povređena!

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Evo kako Sara Jo izgleda nakon što se SLOMILA NA BINI na dočeku u Beogradu (FOTO)

Foto: instagram.com/sarajoofficial

Popularna pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, doživela je nezgodu tokom svog nastupa na dočeku Nove godine u Beogradu na vodi, o čemu se i dalje priča. Naime, prilikom izvođenja jedne od svojih pesama, Sara je neplanirano pala nasred bine dok je pokušavala da đuska.

Ipak, munjevitom brzinom se vratila na noge i nastavila svoj nastup, pokazujući izuzetnu profesionalnost i predanost publici. Međutim, pevačica je danas pokazala modrice koje je zadobila usled nezgode na bini, da bi se vrlo brzo se predomislila i obrisala fotografija sa svog Instagram profila.

Podsećanja radi, dok je izvodila pesmu "Sandra Meljničenko" na dočeku Nove godine u Beogradu na vodi, Sara Jo se nezgodno saplela i završila na podu, ali je ubrzo ustala i nastavila nastup kao da se ništa nije desilo. Ovaj trenutak nije prošao neprimećeno, a Sara je ovaj trenutak čak podelila i na društvenoj mreži i na oduševljenje mnogih se našalila na svoj račun.

Ne znam za vas, ali ja sam već zaronila u 2024. - napisala je pevačica u okviru snimka na kom se vidi kako pada na bini.

Iako je peh koji je doživela mogao da poremeti nastup mnogih izvođača, Sara Jo je svojom upornošću i samopouzdanjem uspela da zadrži pažnju publike i nastavi sa svojim nastupom kao da se ništa nije desilo. Ova reakcija je sigurno ostavila pozitivan utisak na prisutne, pokazujući da je Sara Jo izuzetno posvećena svom poslu i da ne dozvoljava da je sitne nezgode obeshrabre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading