NAŠA VODITELJKA SLOMLJENA BOLOM ZA PRAZNIKE: Tuga u porodičnom domu, jedva smogla snage da se oglasi (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno podelila fotografiju koja slama srca!

NAŠA VODITELJKA SLOMLJENA BOLOM ZA PRAZNIKE: Tuga u porodičnom domu, jedva smogla snage da se oglasi (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Irina Vukotić, poznata voditeljka, otvoreno je podelila svoju tugu i sećanje na društvenim mrežama povodom rođendana svoje preminule majke. Na fotografiji koju je objavila, vidi se duboka emotivna veza između Irine i njene majke, a poruka koju je napisala jasno otkriva koliko joj nedostaje.

- Danas bi ti bio rođendan, ljubavi naša. Beskrajno nedostaješ. Samo duša zna... - napisala je Vukotićeva uz zajedničku fotografiju sa majkom, a sve to je ispratila emotikonom slomljenog srca.

Republika

Foto: instagram.com/irinavukotic

Irina Vukotić

Podsećanja radi, nakon majčine smrti pre dve godine, Irina Vukotić je priznala da se suočila sa velikim izazovima u procesu tugovanja. Shvativši da sama ne može da se izbori sa ovim gubitkom, odlučila je da potraži stručnu pomoć, te je otvoreno govorila o tome kako je kanalisala svoju tugu kroz sitnice, dok je istovremeno bila svesna da ti detalji nisu od suštinskog značaja.

Smatram da je važno da se obratimo psihijatru kad nam je pomoć potrebna. To sam i ja učinila kad mi je umrla mama, jer sam shvatila da me proganjaju neke sitne stvari. Tako sam u njegovoj ordinaciji pričala čak i kako nisam stigla da tog dana operem sudove pa sam ostavila neurednu kuhinju, pa me je tek psihijatar podsetio koliko su to nevažni detalji - istakla je voditeljka jednom prilikom, koja je primer kako javne ličnosti mogu da iskoriste svoj uticaj kako bi pokrenule važne razgovore o mentalnom zdravlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading