DEVOJKA (23) KRENULA NOŽEM NA SOPSTVENU MAJKU! Ženi nanete TEŠKE telesne povrede, policija je privela zbog pokušaja ubistva - ovo joj NIJE prvi put!

Autor:

Svet

02.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije poznat motiv njenog napada na majku.

DEVOJKA (23) KRENULA NOŽEM NA SOPSTVENU MAJKU! Ženi nanete TEŠKE telesne povrede, policija je privela zbog pokušaja ubistva - ovo joj NIJE prvi put!

Foto: Shutterstock

Devojka (23) koja je u ponedeljak u Kaštelima kuhinjskim nožem teško povredila svoju 55-godišnju majku, predana je nadležnom zatvoru uz kaznenu prijavu za pokušaj teškog ubistva, izvestila je večeras policija.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 23-godišnjakinja 1. decembra u stanu majci nanela teške povrede oštrim predmetom u području rebara. Povređena 55-godišnjakinja je prevezena u KBC Split, te zadržana na daljnjem lečenju, prenosi Večernjilist.hr.

Devojka je odmah uhvaćena i privedena na ispitivanje, navela je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Kako se neslužbeno saznaje, 23-godišnjakinji ovo nije prvi put da fizički nasrće na članove porodice. Još uvek nije poznat motiv njenog napada na majku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading