STANJE POZNATOG PEVAČA NAGLO POGORŠANO: Zdravstveno stanje ALARMANTO, tim lekara se bori za njegov ŽIVOT!

Autor: P. R.

Zabava

04.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon srčanog udara i ugradnje stenta, osetio simptome od kojih podilazi jeza!

STANJE POZNATOG PEVAČA NAGLO POGORŠANO: Zdravstveno stanje ALARMANTO, tim lekara se bori za njegov ŽIVOT!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Asim Bajrić

Pevač Asim Bajrić, koji je preživeo srčani udar prošlog avgusta, suočava se sa novim ozbiljnim zdravstvenim problemima. Naime, njegovo loše zdravstveno stanje primoralo ga je da otkaže predstojeće nastupe. Kako je izjavio za medije dok je bio hospitalizovan zbog srčanih problema, Bajrić je opisao simptome koje u početku nije shvatio ozbiljno.

- Trnule su mi ruke i noge, imao sam bolove u leđima, ali sam mislio da je to od previše posla i stresa - rekao je Bajrić.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Asim Bajrić lošeg zdravstvenog stanja

Nakon što su se simptomi pogoršali, zatražio je hitnu medicinsku pomoć koja je otkrila da je doživeo infarkt. Zahvaljujući brzoj reakciji i medicinskoj intervenciji, uspešno mu je ugrađen stent.

Podsćenja radi, Bajrićeva borba sa zdravstvenim problemima nije nova. Prošlog avgusta je jedva preživeo srčani udar, zbog čega se povukao sa estrade i odlučio da strogo prati i sluša upute lekara, koji su stava da nikako ne sme da se vrati pesmi još uvek.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Asim Bajrić preživeo srčani udar

-  Naravno da mi pesma, nastupi nedostaju. Nije više to toliko ni stvar novca, već navike i druženja s publikom. Ni sekunde nisam razmišljao o tome da li bez nastupa gubim novac. Jer zdravlje se ne može ni kupiti ni platiti. Ako mi doktori nakon tri meseca kažu da nisam još spreman za nastupe i da treba još tri meseca da odmaram, ja ću da odmaram još tri meseca - rekao je Bajrić za Bosanski Ekspres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading