SAD TVRDI DA NIJE SA NJIM IMALA NIŠTA! Čuvena svetska lepotica se družila sa Džefrijem Epstajnom, čak je na njene žurke dovodio robinje! IZNENADIĆETE SE KO JE U PITANJU!

Autor:

Zabava

04.01.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ime čuvene lepotice prvi put se vezalo za ime zloglasnog Džefrija Epstajna 2019. godine kada je BBC objavio priču da je ovaj predator čak i svoju robinju Virdžiniju Roberts dovodio na njene rođendanske žurke.

SAD TVRDI DA NIJE SA NJIM IMALA NIŠTA! Čuvena svetska lepotica se družila sa Džefrijem Epstajnom, čak je na njene žurke dovodio robinje! IZNENADIĆETE SE KO JE U PITANJU!

Foto: youtube.com/CBS Evening News

U otpečaćenoj sudskoj dokumentaciji optuženog milijardera Džefrija Epstajna za pedofiliju pojavljuju se brojna poznata imena iz sveta politike i šou-biznisa. Kako se navodi, veruje se da se u dokumentaciji pominje preko 200 imena među kojima su i Bil Klinton, Donald Tramp, pokojni Majkl Džekson, princ Endri...

Međutim, pre četiri godine pisalo se i da se jedna čuvena lepotica i najpoznatija manekenka devedesetih našla na spisku kontakata, tačnije u "crnoj knjžici" Džefrija Epstajna, a ona je Naomi Kembel.

Republika

Foto: Instagram/Naomi

Naomi Kembel, post

 

Ubrzo nakon što je dokumentacija u vezi sa optuženim Epstajnom počela da curi u javnost Naomi Kembel na Instagramu ostavila je neobičnu poruku.

- Privatnost, uživajte sami i napredujte u tišini - napisala Kembel nekoliko minuta nakon što su svetski mediji počeli da pišu o dokumentaciji u kojoj se pominju imena klijenata Džefrija Epstajna.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Naomi Kembel

 

Ime Naomi Kembel prvi put se vezalo za ime zloglasnog Džefrija Epstajna 2019. godine kada je BBC objavio priču da je ovaj predator čak i svoju robinju Virdžiniju Roberts dovodio na njene rođendanske žurke. 

Međutim, iako je prvih mah pokušala da eskivira veze sa Epstajnom, kasnije je rekla da ga je poznala i da ju je sa Džefrijem upoznao njen tadašnji dečko Flavio Briatore (69).

Sve što je radila ocenila je "kao nešto neopisivo" u negativno kontekstu.

- Uvek je bio u prvom redu na revijama Victoria's Secreta. Ono što je učinio je neopisivo. Kad sam čula šta je učinio... Hvala Bogu da je bilo dobrih ljudi koji su me zaštitili. Saosećam se sa žrtvama. Ne mogu... One su obeležene za ceo život. Za ceo život - ispričala je Naomi.

Kako piše "Yahoo" ona je sarađivala sa mnogim muškarcima za koje se kasnije saznalo da su bili zlostavljači ili seksualni predatori kao što su Harvi Vajnstin i Kevin Spejsi.

Međutim, ona je demantovala da je imala bilo kakve veze sa onim zašta su oni optuženi.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading