SKANDAL KOJI NE PRESTAJE DA INTRIGIRA JAVNOST: Nova otkrića iz slučaja Džefri Epstajn: Šta je čuveni naučnik radio na famoznom ostrvu bluda?!

Autor:

Svet

04.01.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dokumenti koji su nedavno objavljeni otkrivaju dodatne šokantne detalje u vezi sa Džefrijem Epstajnom i njegovim krugom saradnika.

SKANDAL KOJI NE PRESTAJE DA INTRIGIRA JAVNOST: Nova otkrića iz slučaja Džefri Epstajn: Šta je čuveni naučnik radio na famoznom ostrvu bluda?!

Foto: Tanjug/AP

Prema tim dokumentima, Džefri Epstajn je 2. januara 2015. godine poslao imejl Gislejn Maksvel, u kojem je tražio da se demantuju navodi da je profesor Stiven Hoking učestvovao u orgijama sa maloletnicama.

U imejlu koji je Epstajn uputio Maksvelovoj, tražio je od nje da proveri da li bilo ko od porodice ili prijatelja Virdžinije Đufre može da pomogne u osporavanju njenih tvrdnji. Epstajn je čak predložio nagradu za one koji bi podržali verziju da su Đufreine tvrdnje lažne.

Posebno je istakao incident sa Stivenom Hokingom, navodeći da je on učestvovao u maloletničkoj orgiji na Devičanskim ostrvima tokom Klintonove večere.

Fotografije objavljene od strane Dejli Mejla prikazuju čuvenog naučnika kako posećuje Epstajnovu privatnu teritoriju tokom konferencije 2006. godine. Zašto se Hoking našao na ostrvu i zbog čega je Epstajn želeo da ospori navode o orgijama ostaje nepoznato. Na slikama se vidi Hoking kako prisustvuje roštiljanju i istražuje morsko dno podmornicom.

Osim toga, dokumenti otkrivaju da je konferenciju koju je pohađao Hoking finansirao upravo Epstajn na susednom ostrvu Sent Tomas. Stiven Hoking, poznat po svojim doprinosima u proučavanju crnih rupa, rođen je 1942. godine i dijagnostikovana mu je bolest motornih neurona neposredno pre 21. rođendana. Tokom većeg dela svog života, bio je vezan za invalidska kolica i imao troje dece sa svojom prvom suprugom Džejn Vajld.

Ova nova informacija dolazi u svetlu nedavno objavljenih sudskih dokumenata iz tužbe Virdžinije Đufre protiv Gislejn Maksvel. Maksvel, trenutno osuđena na 20 godina zatvora zbog seksualne trgovine, postala je jedina osoba kažnjena u vezi sa lancom trgovine ljudima.

U dokumentima se pominju imena brojnih poznatih ličnosti, uključujući Bil Klintona, Donalda Trampa, princa Endrjua, Majkla Džeksona, Dejvida Koperfilda, a očekuje se da će se sva imena sa spiska saopštiti u narednim danima. Skandal i dalje izaziva veliku pažnju javnosti i postavlja brojna pitanja o moralu i odgovornosti poznatih ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading