BLUDNIČIO NA "OSTRVU PEDOFILA", VOZIO SE "LOLITOM EKSPRES" I ŠETAO MALOLETNICE? Bil Klinton na ivici provalije, otvaranje tajnih spisa uništiće ga zauvek

Autor:

Svet

03.01.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivanje tajnih spisa na sudu otkriće sve veze bivšeg američkog predsednika sa seksualnim predatorom koji se pre nekoliko godina ubio

BLUDNIČIO NA "OSTRVU PEDOFILA", VOZIO SE "LOLITOM EKSPRES" I ŠETAO MALOLETNICE? Bil Klinton na ivici provalije, otvaranje tajnih spisa uništiće ga zauvek

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Imena više od 170 ljudi koji su povezani sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, uključujući njegove bivše zaposlene i žrtve, biće obelodanjena u sudskim spisima koji će biti otpečaćeni uskoro. Američki mediji kažu možda već i danas.

Federalna sudija Menhetna Loreta Preska danas je naložila da se otvore za javnost sudska dokumentacija koja je dugo bila zapečaćena u okviru tužbe koju je još 2015. godine podnela Virdžinija Roberts Giuf protiv Epstajnove najbliže saradnice Žislen Maksvel, prenosi Njujork post.

Prema ovoj presudi, desetine pojedinaca koji su u različitim sudskim podnescima povezanim sa tužbom bili označavani kodnim imenima, po svemu sudeći će biti javno identifikovani kada materijali budu u potpunosti otpečaćeni, moguće već sutra.

Bivši predsednik SAD Bil Klinton, bio je takođe pomenut u sudskim dokumentima vezanim za pokojnog pedofila Džefrija Epštajna i označen je kodnim imenom „Džon Do 36“, navodi se u izveštaju.

Klinton (77) se pominje više od 50 puta u redigovanim dokumentima vezanim za tužbu Virdžinije Giufre protiv Epstajna iz 2015. godine, navodi ABC Njuz.

Republika

Foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Bil Klinton

Britanski mediji tvrde da će danas ili najkasnije do kraja nedelje biti obelodanjeno koliko je bivši američki predsednik zapravo bio blizak sa Epstajnom i da li je zaista stalno posećivao njegovo privatno ostrvo Sent Džejms na Karibima.

U spisima koji će biti otkriveni ovih dana, jasno će pisati šta je sve Klinton radio na “ostrvu za pedofile” kako su nazivali Sent Džejms u Epstajnovim krugovima perverzija i bluda.

Taj termin upotrebio je i bivši Klintonov saradnik Dag Bend. Virdžinija Roberts Giuf otkrila je da je kao tinejdžerka na tom ostrvu viđala Klintona kako ide ruku pod ruku sa dvema nepoznatim devojkama “u noć”.

Klinton je nekoliko puta demantovao da je ikada bio na “ostrvu za pedofile”, ali Robertsova tvrdi da ima dokaze protiv njega.

“Bio je celo veče u društvu dve devojke. Bilova supruga Hilari Klinton nije bila na ostrvu s njim. To se dogodilo 2001. godine”, rekla je Robertsova na sudu.

Kada je upitala Džefrija Epstajna šta Klinton radi na “ostrvu za pedofile” on je Robertsovoj rekao da mu “duguje uslugu”.

Bil Klinton (77) bio je blizak prijatelj sa Epstajnom još od 2002. godine a čak su dva puta leteli privatnim avionom nazvanim, ironije li “Lolita Ekspres” po Aziji i Africi.  

Na jednoj slici koja se nalazi u spisima, vidi se kako unutar aviona “Lolita Ekspres” Klintona masira jedna od žrtava Džefrija Epstajna, Šante Dejvis.

Epstajn je bio jedan od prvih donatora u Klintonovim filantropskim poduhvatima. Njegova najbliža saradnica Žizlen Maksvel čak je bila pozvana 2010. godine na venčanje Bilove ćerke Čelsi Klinton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading