RAZOTKRIVENE "ĐAKUZI ORGIJE" ČUVARA U NAJVEĆEM ZATVORU U DRŽAVI: Belgiju trese skandal, osoblje nosilo posebne narukvice

Autor:

Svet

16.11.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv odgovornih mogu biti preduzete disciplinske mere, ali je istraga još uvek u toku.

RAZOTKRIVENE "ĐAKUZI ORGIJE" ČUVARA U NAJVEĆEM ZATVORU U DRŽAVI:  Belgiju trese skandal, osoblje nosilo posebne narukvice

Foto: Shutterstock

Najveći belgijski zatvor Lantin ponovo je u centru pažnje zbog se*sualnog skandala koji je potresao javnost.

Zatvorsko osoblje je organizovalo orgije u đakuzijima, a izbor partnera je bio na osnovu boja narukvica.

Jedna od službenica, identifikovana samo kao S, koristila je kancelariju svog šefa za odnose sa kolegama tokom radnog dana, umesto da čuva zatvorenike.

Ova situacija je kod mnogih izazvala šok i nevericu, a dodatnu pažnju izazvali su detalji se*sualnih aktivnosti u zatvoru.

Prema rečima uzbunjivača, koji je otkrio ovaj skandal, službenica S je i pre zaposlenja bila redovan posetilac zatvora, jer je tamo posećivala brata koji je osuđen za ubistvo.

Opisana je kao nimfomanka koja je upozoravala kolege da neće moći da radi ako sa nekim ne bude u se*sualnim odnosima.

Istražitelji su otkrili da je jedan od menadžera dozvolio S da koristi svoju kancelariju za ove aktivnosti, iako su bile odvojene samo staklenom pregradom.

Stražar, identifikovan kao P, koji je bio organizator ovih žurki, optužen je i za se*sualne odnose sa zatvorenicima. Nakon što je uzbunjivač obavestio upravnike zatvora o ovim aktivnostima, odmah je pokrenuta istraga.

Deset zatvorskih službenika, od kojih su tri žene, pod istragom su zbog organizovanja orgija i se*sualnih aktivnosti tokom radnog vremena. Ovaj slučaj je pokrenuo pitanja o bezbednosti i bezbednosti u zatvorima, posebno imajući u vidu da je brat policajca S prebačen u drugi zatvor nakon skandala.

Upravnik zatvora Mark Brisi poslao je poruku svom osoblju podsećajući ih da je zatvor mesto rada, a ne zabave. Portparol belgijskog Federalnog ministarstva pravde rekao je da su za problem saznali iz medija i da su zatražili od guvernera lokalnog zatvora da sprovede internu istragu.

Protiv odgovornih mogu biti preduzete disciplinske mere, ali je istraga još uvek u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading