EKSPLOZIVNO! KO JE BIO EPSTAJN?! Potresna mreža seksualnog skandala otkrivena - Klinton, Princ Endrju i više od 150 poznatih ličnosti ORGIJALO NA OSTRVU!

Autor: Sanja Bojanović

Svet

04.01.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutkinja Loreta Preska naredila je da se mnoga imena obelodane, a neka će ostati zapečaćena, posebno ona koja pripadaju maloletnim žrtvama.

EKSPLOZIVNO! KO JE BIO EPSTAJN?! Potresna mreža seksualnog skandala otkrivena - Klinton, Princ Endrju i više od 150 poznatih ličnosti ORGIJALO NA OSTRVU!

Foto: Profimedija, Tanjug/AP

Džefri Epstin, milioner koji je umro 2019. godine, bio je povezan s poznatim ličnostima iz politike, biznisa i kraljevskih porodica. Sudski spisi u vezi s tužbom protiv Maksvel, koja trenutno izdržava dvadesetogodišnju zatvorsku kaznu, biće otpečaćeni, otkrivajući identitete 187 ljudi poznatih kao "Džon" ili "Džejn Do".

Otkrivanje imena je rezultat tužbe za klevetu koju je podnela Virdžinija Đufre, žrtva Epstina, čije su optužbe pokrenule istragu. Sutkinja Loreta Preska naredila je da se mnoga imena obelodane, a neka će ostati zapečaćena, posebno ona koja pripadaju maloletnim žrtvama.

Savezna sudija Loreta Preske je naložila objavljivanje brojnih sudskih dokumenata koji identifikuju osobe povezane sa Džefrijem Epstajnom, među kojima su se našli i poznati političari, javne ličnosti i svetski moćnici.

Foto: Profimedija, Tanjug/AP

U dokumentima se navodi da je partnerka Džefrija Epstajna, Žislen Maksvel, rekla da je princ Endrju posetio Epstajnovo ostrvo na američkim Devičanskim ostrvima. Maksvel je svedočila da se seća samo jedne posete princa, tokom koje nije bilo prisutnih devojaka ili žena, osim osoblja koje je radilo na ostrvu. Takođe, tokom suđenja je opisala svoj prvi susret sa princem Endrjuom, navodeći da ju je on tada milovao po grudima.

Johana Sjoberg, jedna od devojaka koje je Maksvel dovela Epstajnu, svedočila je o nekim neobičnim susretima sa poznatim ličnostima. Ona je otkrila da je Epstajn jednom rekao da bivši predsednik SAD, Bil Klinton, "voli mlade devojke", mada je Klinton to negirao. Takođe, Sjoberg je navela da je Majkl Džekson posetio Epstajnovu kuću u Palm Biču, dok je mađioničar Dejvid Koperfild jednom večerao kod Epstajna.

U dokumentima se pominje i bivši predsednik SAD, Donald Tramp, iako se ne tereti za bilo kakva krivična dela ili prekršaje. Sjoberg je svedočila da je zajedno sa Epstajnom posetila jedan od Trampovih kazina u Atlantik Sitiju, ali da nije imala nikakav intiman kontakt sa Trampom.

Foto: Tanug/AP, PRofimed

Istražitelji veruju da bi se na popisu mogla naći imena Epstinovih saradnika, posetilaca njegove kuće, korisnika privatnog aviona, kao i potencijalnih svedoka. Očekuje se da će se na spisku naći i ime princa Endrjua, koji se suočava s optužbama za seksualno zlostavljanje.

Bivši američki predsednik Bil Klinton pominje se više od 50 puta u sudskim spisima, ali nema optužbi protiv njega za nelegalne aktivnosti. Klinton je putovao Epstinovim avionom na humanitarna putovanja u Africi, a njegovo ime se pojavljuje i u kontekstu neuspelih pokušaja Đufre da ga natera da svedoči.

Otkrivanje ovih imena moglo bi pružiti nova saznanja o razmerama seksualnih prestupa koje je Epstin počinio, a istovremeno podići ozbiljna pitanja o moralu i integritetu nekih javnih ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading